2777
2789
عنوان

این شوهرو باید گذاشت کنار نه

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 37 پست
اونافکرشوکردن پس ک بخوای طلاق بگیری

اره از همون اول دنبالش بودن فکر کن  تو شهرمون دو تا محضر خونه هست بعد مامانش میگفت اون محضر خونه نریم چون هر کی میره طلاق میگیره کلا تو فکرشون طلاق بود باباش  نزاشته هیچی به نام پسرش باشه که من جمعش نکنم 

اره از همون اول دنبالش بودن فکر کن تو شهرمون دو تا محضر خونه هست بعد مامانش میگفت اون محضر خونه نری ...

ای باباچه ادمایی پیدامیشن😔

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭😭من گیر افتادم چیکار کنم

یاباید قهرنمیکردی میشستی زندگیتومیکردی و کنارمیومدی بااین قضیه وهمش غرنمیزدی و دعوانمیکردی دیگ 

یاوقتی نمیتونی تحمل کنی وهمش میخوای حرص بخوری وروزای زندگیتووعمروجوونیتو هدربدی سراین موضوع الان ک قهرکردی نرو تاببین چی میشه دیگ اگ دوستت داشته باشه واقعا ببینه تصمیمت جدیه مجبوره ک یه تغییری بده خودشو 

(من خودم باشم بااین موضوع ک هرچی میخره به نام مادر پدرباشه نمتونم کناربیام)

یاباید قهرنمیکردی میشستی زندگیتومیکردی و کنارمیومدی بااین قضیه وهمش غرنمیزدی و دعوانمیکردی دیگ یاوقت ...

منم نتونستم اره اومدم خونه بابام گفتم اگه عرضه شو پیدا کرد حق خودشو گرفت بر میگردم ولی فکر نمیکنم اینا مال دوس تر از این حرفا هستن زندگی بچه کیلو چنده؟ 

منم نتونستم اره اومدم خونه بابام گفتم اگه عرضه شو پیدا کرد حق خودشو گرفت بر میگردم ولی فکر نمیکنم ای ...

چه آدمایی پیدا میشن سرزندگی بچه خودشون قمارمیکنن 🤦