2777
2789
عنوان

امادگی ندارم

63 بازدید | 9 پست

من۱۷سالم هست امسال کنکور دارم و با وضع موجود احتمال این که در نیام خیلی هست اگه در نیام یه کاری میکنن ۱۸ سالکی ازدواج کنم اجازه پشت کنکور موندن بهم نمیدن اما من حتی امادگی ازدواج هم ندارم یکم به استراحت نیاز دارم خستم موندم چیکار کنم به نظرتون راهی هست شوهر نکنم این رو هم بگم که کل کارای خونه با من هست و باید حرف هاشون رو هم بشنوم و چون قبول نشدم اجازه خوندن بهم نمیدن باید چیکار کنم کسی راه داره امسال بتونم قبول شم جایی رو می شناسید کمک کنه❤❤❤❤❤❤❤❤

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

میتونی پیام نوربخونی ؟ شهریشومیدن؟بایکم خوندن هم میتونی دانشگاه پیام نورقبول شی .برا روزانه بایدبیشت ...

پیام نور نمیذارن

روزانه هم رشته تاپ باید باشه سطح من چنین چیزی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازشون بخواه یه فرصت دیگه بهت بدن تابتونی بخونی اینجوری که نمیشه وقتی قصدازدواج نداری بزور شوهرت بدن

کسی به زور شوهرم نمیده ولی از الان بهم میگن مفت خور

متوجهم پس اعتنا نکن رو درست تمرکز کن بخون تا قبول شی

امسال تموم بشه نمیذارن

ایشالاه امسال قبول میشی ازالان بشین بخون

ممنون چطور باید بخونم اطلاعی ندارین

ممنون چطور باید بخونم اطلاعی ندارین

من خیلی وقت پیش درسموتموم کردم عزیزم  زیادیادم نیس . اینجا تاپیک بزن کنکوری زیاده بگو راهنماییت کنن . ازطرفی بعدش سعی کن سایت نیای رودرست تمرکزداشته باشی حیفه .