2777
2789
وای چه چرت و پرتایی میگن ، کلا توهم شیرزن و قوی بودن دارن ، اینو زیاد دیدم ازشون

توهم نداریم عزیزم نمیدونم چه عقده ای دارین و خودتون اهل کدوم جهنم دره ای هستین  اما لرها بی بی مریم ها و آریو برزنها رو دارن ما به اصالتمون افتخار میکنیم‌ اما کار بدمونو مثل خیلی از قومها قایم نمی‌کنیم معلومه این افراد باید اعدام بشن اما به کسایی مثل شما اجازه توهین به قوم اصیل لر رو نمیدیم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ینی چی چه ربطی به لور داره؟ به لور ربط نداره پس به افغانیا ربط داره؟ شما ها که حتی به هم جنس خودتونم ...

اینقدر عقده ای هستی که ترجیح میدم جواب ندم به حسادتها و چرت و پرتهات 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توهم نداریم عزیزم نمیدونم چه عقده ای دارین و خودتون اهل کدوم جهنم دره ای هستین اما لرها بی بی مریم ...

من توهین نکردم ، اتفاقا تعریفم کردم ازتون ، ولی زناتون زیادی از خودشون تعریف میکنن ، هی شیرزن شیرزن راه انداختن

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

[QUOTE=363402043]من توهین نکردم ، اتفاقا تعریفم کردم ازتون ، ولی زناتون زیادی از خودشون تعریف میکنن ، هی شیرزن شیرزن ...[/QUOT

عزیزم شیرزن هستن خیلی از زنهای لر و این اصولا چیز بدی نیست نمیدونم چرا ناراحت شدین یه اتفاق تلخ برای هم جنستون افتاده به جای همدردی به قومیتمون توهین میکنین انگار هیچ جای دنیا و هیچ جای ایران چنین اتفاقی نیفتاده  استان ما ۴۰ درصد نفت کشور رو تامین میکنه آب پنج استان کشور رو تامین میکنه ولی آمار بیکاری جوان‌ها  خیلی زیاده چنین مشکلات اقتصادی مسلما مشکلزاست باعث اعتیاد و هزاران مشکل میشه ما لرها این همه تو شهرهای ایران هزاران اتفاق افتاد به هیچ قومی توهین نکردیم چون منطق داریم وقتی دختر اهوازی سرش بریده شد وسط شهر گردانده شد ما به هیچ کس توهین نکردیم وقتی پزشک داروساز همدانی به ۲۰۰ زن تجاوز کرد توهین نکردیم وقتی مرد تهرانی چهار سال به دختر ۱۰ ساله خودش تجاوز کرد توهین نکردیم قتل و خشونت خانگی هم بماند نمیگم استان ما مشکلی نداره اما انسانیم واین اتفاقها همه جای دنیا نه تنها ایران نه تنها استان ما و نه تنها لرها اتفاق میفته پس خواهشا قبل از شناخت قومی و قبل از قضاوت شماهایی که ادعای فرهنگ غنی دارین کمی فکر کنین 

[QUOTE=363402043]من توهین نکردم ، اتفاقا تعریفم کردم ازتون ، ولی زناتون زیادی از خودشون تعریف میکنن ...

بله عزیزم درست میگید ، واقعا به قومیت ربطی ندارع 

منم گفتم ، آدمهای خیلی خوبی هستید ، من واقعا بدی ندیدم 

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
اره ، نباید به اصالت کسی توهین کرد ، خوب و بد همه جا هست ، تو یه خانواده با یه مدل تربیت ، هر بچه یه ...

خداییش ببین همین کامنتم را ریپلای کردن چی گفتن.یعنی با یه منطق عجیب و غریبی هم توهین میکنن و برای توهیناشون دلیل و منطق میارن قشنگ مشخص هست سطح سوادشون پایین 

بله عزیزم درست میگید ، واقعا به قومیت ربطی ندارع منم گفتم ، آدمهای خیلی خوبی هستید ، من واقعا بدی ند ...

ممنون

عفت کلام داشته باش چقد راحت توهین میکنید .چرا جمع میبندی !؟آدم های وحشی آدم هایی هستن که به شعور آدم ...

خآنم باشعور من به کی توهین کردم؟میگم این چندتا پسر اراذل و بیشعورن چرا بهتون برخورد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
وای چه چرت و پرتایی میگن ، کلا توهم شیرزن و قوی بودن دارن ، اینو زیاد دیدم ازشون

دقیقا همشون فاز شاخ گولاخ بازی دارن شیر زن بودنشونم دیدیم فحش دادن و تجاوز شدنه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حسادت به چی به وحشی گری و قتل و تجاوز هاتون که توی حتی افغانستان و پاکستان هم قفله؟ 

یا ابروی بر باد رفتتون که کل ایران خبردار شده؟ 

اینقدر سوختی نمیفهمی چی میگی 🤣🤣

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عقده ای هم خودتی با اون وحشی گری هاتون شما حقتونه همون خودتو همو بکشید وحشی 

توهم نداریم عزیزم نمیدونم چه عقده ای دارین و خودتون اهل کدوم جهنم دره ای هستین اما لرها بی بی مریم ...

اره عزیزم جز توهمات و افراد ساختمی دروغین یا به دروغ خودتون میچسبونید به  افراد موفق دیگه چی دارید از خودتون جز وحشی گری و قتل و تجاوز؟ بعد میگی قوم اصیل؟ اصیل بودن تو تجاوز و قتل و وحشی گری منظورت بود گمونم چون با این ابرو ریزی ک به بار اوردید ادم نرمال روش نمیشه بیاد تو سایت به کاربرا توهین کنه و حمله کنه ببین کارمون کجا رسیده که بخاطر وحشی گری لور و تجاوزاشون تو افغانستان خبر دختر یاسوجی پخش میکنن 

توف به بی هویت هایی چون شما که باعث ننگ ایرانید کاش برید همون جهنم دره خودتون شما از افغانستات اومدید برگردید همون جهنم دره دیگم نبینم به کاربرا توهین کنی  بی هویت

یعنی فقط تجاوز بین لرها اتفاق افتاده؟تو شیراز و تهران و... اتفاق افتاده پس همه شیرازی ها و تهرانی ها ...

فعلا که داری میبینی بین لورا است فقط

اولا بفهم حرف دهنتو وحشی خودتی تو کی باشی که به بقیه شهرا توهین میکنی شیراز با فرهنگ ترین شهر ایرانه تهرانم پای تخت ایران حالا تو کجا ایرانی؟ تو کتاب تاریخی خوندم نوشنه بود لورا مهاجرای بخش کولی اباد افغانستان هستن حالا میبینم علت این همه شباحت چی بوده

ضمنا چقدر رو داری که با این همه بی ابروییتون میای ماست مالی کنی هیچ جا حتی خود افغانستات هم 15تا قتل و تجاوز تو 10 روز قفله 

بار اخرت باشه به شهرای ایران تو هیین میکنی 

کاش مردم لر با کوهدشتی ها برخورد کنن و نزارن انقدر آبروی این قوم بزرگ رو ببرن تمام دزدا و سارق منزلای تهران کوهدشتین

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
لرهای وحشی عوضی ،چه افتخاری برای لرها آوردن اشغالای کثیف باید تک تکشون اعدام بشن تا درس عبرتی بشه

دقیقا همینو بگو یه مشت وحشی که هنرشون تجاوز 7تفری به هم قوم خودشونه