2777
2789
لرهای وحشی عوضی ،چه افتخاری برای لرها آوردن اشغالای کثیف باید تک تکشون اعدام بشن تا درس عبرتی بشه

مگه یاسوج نبودن؟ لر نیستن که

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لرهای وحشی عوضی ،چه افتخاری برای لرها آوردن اشغالای کثیف باید تک تکشون اعدام بشن تا درس عبرتی بشه

لر به وحشی شهرت نداره لربه غیرت و مردانگی هیت.اینا یه مشت اراذل بیشعوری حق نداری به همه لرا جسارت کنی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
لر به وحشی شهرت نداره لربه غیرت و مردانگی هیت.اینا یه مشت اراذل بیشعوری حق نداری به همه لرا جسارت کن ...

عفت کلام داشته باش چقد راحت توهین میکنید .چرا جمع میبندی !؟آدم های وحشی آدم هایی هستن که به شعور آدم های دیگه بی احترامی میکنن دقیقا مصداق خود شما 

[QUOTE=363019497]لرهای وحشی عوضی ،چه افتخاری برای لرها آوردن اشغالای کثیف باید تک تکشون اعدام بشن تا درس عبرتی بشه[/QUOT

لرها وحشی نیستن تو وحشی هستی که همچین ادبیاتی داری تو سراسر کشور از این اتفاقها میفته اما ما لرها هیچ وقت به هیچ کس توهین نکردیم کارشون بد بوده باید اعدام بشن اما حق توهین به قوم‌ اصیل لر رو نداری 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

چه ربطی به لر داره؟تو هر قوم و طایفه ای آدم خوب و بد هست.مثل زمانی که خوزستان اون ماجرای قتل یه خانومی پیش اومد همه گیر داده به خوزستانیا

چه ربطی به لر داره؟تو هر قوم و طایفه ای آدم خوب و بد هست.مثل زمانی که خوزستان اون ماجرای قتل یه خانو ...

ینی چی چه ربطی به لور داره؟ به لور ربط نداره پس به افغانیا ربط داره؟ شما ها که حتی به هم جنس خودتونم رحم. نمیکنید اخر عتقبت گنده گوز بازیاتون میشه این 

اینجا کم ندیدیم لورا گنده گوز بازی در میارن و وحشی گری میکنن طرف اومده نوشته صدام گفته اگه یه ارتش 1نفره از دختر لورل داشته باشم 10 تا مردو حریفه کاری ندارم از کی جنس میگیرن اینجوری حرف میزنن یه عده ولی بفرما اخر عتقبت وحشی گری هاتون میشه این که خودتون بهم تجاوز کنید فعلا زورش ب 10 نفر ک نرسید 7نفری هم بهش تجاوز شد 

تا شما باشید اینقدر منم منم نکیند 

قدیمی ها درست گفتن هرکی هیچ پوخی نیست بیشتر ماما میکنه شده حکایت شما  یا دکتر مملکت میکشید یا به هم قومیت خودتون تجاوز میکردید حالا رو دارید حرف از غیرت بزنید 

اگه 1نفر تجاوز کرده بود میگفتی 1نفر غیرت نداشته اما قومی که کوچیکه و یه شهر بیشتر نیست این فاجعه ها از توش در میاد باید بشه درس عبرتی برای شما تا این بلارو سر خودتون نیوردن هم زبونتون😏😏😏

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ینی چی چه ربطی به لور داره؟ به لور ربط نداره پس به افغانیا ربط داره؟ شما ها که حتی به هم جنس خودتونم ...

یعنی فقط تجاوز بین لرها اتفاق افتاده؟تو شیراز و تهران و... اتفاق افتاده پس همه شیرازی ها و تهرانی ها و... وحشی هستن.

شما منطق ندارید دیگه صحبتی باهاتون ندارم

ینی چی چه ربطی به لور داره؟ به لور ربط نداره پس به افغانیا ربط داره؟ شما ها که حتی به هم جنس خودتونم ...

وای چه چرت و پرتایی میگن ، کلا توهم شیرزن و قوی بودن دارن ، اینو زیاد دیدم ازشون

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

ولی این حرفتوتو قبول ندارم که به همه لرا نسبت میدید ، من با هر چی دیدم با فرهنگ و آروم و مودب بودن ، البته یاسوجی نیستن ، از شهرهای دیگه 

خودمم لر نیستم 

چه ربطی به لر داره؟تو هر قوم و طایفه ای آدم خوب و بد هست.مثل زمانی که خوزستان اون ماجرای قتل یه خانو ...

اره ، نباید به اصالت کسی توهین کرد ، خوب و بد همه جا هست ، تو یه خانواده با یه مدل تربیت ، هر بچه یه اخلاقی داره