2777
2789
عنوان

دلموسوزونده

3149 بازدید | 188 پست

چندسالپیش پدرموفوت شد دوستم که شهردیگه بودوخیلی وقت بودندیده بودمش گفت میادپیشم بابچه اش بدون شوهرش.منم قبلش به شوهرم گفته بودم شبا روبره خونه مادرش بمونه روزهم کمتر بیاد توخونه .وقتی دوستم رسید دیدم کلی عوض شده اون دختر ساده نیست آرایش غلیظ لباسهای محرک.تازه وقتی رسید لباس راحتی پوشید وقشنک اون ته مونده حجابشم گذاشت کنار از رفتارش خیلی ناراحت بودم اما چون مهمون بودبه روی خودم نیاوردم اونقدباشوهرم راحت وبی پروابود که تو دلم آشوب بودشوهرم هم انگار که اصلا من حضور نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقول شوهرم ادم متاهل نباید دوستاشو بیارتوخونه مخصوصا که دوست شما شب هم میخواسته بمونه😲😲

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

بچه ها هر خونه ی چهار چوب خودش را داره وقتی ما این چهار چوب را برداریم وافراد غریبه را وارد زندگی هامون کنیم اصلا عواقب خوبی نداره وبیشترین ضربه را خودمون می خوریم پس مراقب چهار چوب های زندگیتوت باشید

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بقول شوهرم ادم متاهل نباید دوستاشو بیارتوخونه مخصوصا که دوست شما شب هم میخواسته بمونه😲😲

چه نبایدی؟آیه قرآن که نیست این همه آدم خوب

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘