2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

69 بازدید | 13 پست

پشت کنکورم ,خیلی فشار رومه, اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم

اصلا آدم ازدواجی نیستم ولی الان دلم میخواد یه آدم خوبی بیاد منو بگیره خلاص شم

اصلا حالم خوب نیست بچه ها

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم کنکوریم و همینه حالم ولی مجبور به ادامه دادنم برای خلاص شدن از این شرایط تازه چند روزه پدرمم فوت ...

ای واااایییی عزیزممممممم

اتفاقا منم پارسال همین روزا بابام فوت شد😢

چند روز پیش سالگردش بود😢

اصلا یه لحظه حس کردم خودم کامنت گذاشتم

انشالله حالت زودتر خوب بشه و بتونی با قدرت بخونی😢

خدا پدرت رو رحمت کنه♥️😢

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ای واااایییی عزیزممممممماتفاقا منم پارسال همین روزا بابام فوت شد😢چند روز پیش سالگردش بود😢اصلا یه ل ...

خدا رحمتش کنه عزیزم 

ایشالا روح‌پدرت تو آرامش ابدی باشه :((🖤🖤

مرسی عزیزم 

تو‌که تو این شرایط بودی قشنگ‌منو درک میکنی خیلی سخته غلبه به این شرایط...ولی مجبوریم 

مرسی بابت ابراز همدردی قشنگم🖤🖤

لطفا برای حاجت روا

خدا رحمتش کنه عزیزم ایشالا روح‌پدرت تو آرامش ابدی باشه :((🖤🖤مرسی عزیزم تو‌که تو این شرایط بودی قشن ...

اره واقعا

تو شروع کردی به خوندن؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اره واقعاتو شروع کردی به خوندن؟

بگی نگی 

سخته تمرکز کنم 

مثلا یهو‌ به خودم میام میبینم سه ساعته به یه نقطه خیرم 

ولی خب در کل میتونم روزی شیش هفت ساعت درس بخونم 

لطفا برای حاجت روا

بگی نگی سخته تمرکز کنم مثلا یهو‌ به خودم میام میبینم سه ساعته به یه نقطه خیرم ولی خب در کل میتونم رو ...

خیللییییی خوبه عزیزم👏

خیللییییی خوبه عزیزم👏

اره مشاورمم گفت تو این شرایط خیلی عالی دارم پیش میرم درصدام هفتاد هشتاده ولی باز نمیدونم دارم چیکار میکنم یه حس عین گمشدگی و بی قراری 

لطفا برای حاجت روا