2777
2789
عنوان

عکس پوستم

436 بازدید | 16 پست

کرم خوب میشناسید معرفی کنید

جوش نیست یه رد قرمزی داره انگار زیر پوسته 

چیکار کنم خوب شن

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨ ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/۱۲/۲۰❤️🩹

باید برون ریزی کنی فقط

ضد جوش میزنی؟ضدجوش ها سالیسیلیک اسید دارن باعث این چیزا میشه تو بعضی پوستا

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترمیم کننده ولی جوش زیرپوستی هم داری یکم پس قبل محلول ضد جوش کلیندامایسین و استفاده کن از داروخونه بگیر قیمتش حدود 30 تومن ایناست وقتی کامللل جوشات از بین رفت ترمیم کننده بزن البته هر روز صبح و شبم با صابون ضد جوش نو آکنه صورتتو بشور بعدش محلول رو با پنبه بزن

باید برون ریزی کنی فقطضد جوش میزنی؟ضدجوش ها سالیسیلیک اسید دارن باعث این چیزا میشه تو بعضی پوستا

آره دوتا دونه جوش داشتم خیرندیده دکتر داد بهم

ترمیم کننده ولی جوش زیرپوستی هم داری یکم پس قبل محلول ضد جوش کلیندامایسین و استفاده کن از داروخونه ب ...

اینارو خودم بگیرم 

یا برم دکتر پوست؟

این محلوله واسه همه جوابه صابونه ام مناسب همجور پوستی هست واسه ترمیم کننده برو دکتر پوست

مرسی عزیزم لطف کردی 

آره دوتا دونه جوش داشتم خیرندیده دکتر داد بهم

نزن 

منم دکتر بهم ضد جوش داد از اون روز پوستم روز خوش ندید

دوتا جوش بزور میزدم الان بعد استفاده ضد جوش داغونم

سالیسیلیک اسید تو بعضی پوستا باعث ایجاد زیر پوستی و سر سیاه میشه ما جز اون دسته ایم کم شانس

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم هیچی استفاده نکن بدتر پشیمون میشی

تنها چیزی ک بدک نیس افتر شیو گیاهی سی گل ک اونم اگ برونریزی کنی جواب میده اگ ن هیچی

محلول ها رو استفاده نکن

نزن منم دکتر بهم ضد جوش داد از اون روز پوستم روز خوش ندیددوتا جوش بزور میزدم الان بعد استفاده ضد جوش ...

۳تومن بهم روتین پوستی داد تو مطب هم دوساعت پوستمو چک میکرد با خودم گفتم عجب دکتریه که انقد به بیمارا رسیدگی می‌کنه..چند روز بعد دخترخالمو بردم همونجا با اینکه مشکلش کلا با من فرق داشت بازم همون روتین و به اونم داد😐

اصلانم تاثیری نداشت خیلی بدرد نخور بود چیزایی که داد 

عزیزم هیچی استفاده نکن بدتر پشیمون میشیتنها چیزی ک بدک نیس افتر شیو گیاهی سی گل ک اونم اگ برونریزی ک ...

عزیزم یه سوال داشتم ازت چون از این چیزا سر در میاری 

افتر شیو سی گل و گرفتم هر روز بزنم یا فقط وقتایی که جوش میزنم؟

روزی چند بار 

اگه هر شب بزنم مشکلی پیش میاد؟

ممنون میشم جواب بدی😘♥️

عزیزم یه سوال داشتم ازت چون از این چیزا سر در میاری افتر شیو سی گل و گرفتم هر روز بزنم یا فقط وقتایی ...

سلام عزیزم هرچیزی زیادش ضرره

من کلا با روزی دوبار روتین برای پوستی ک مشکل شدید نداره مخالفم

سی گل هم همینه،اگ التهابی توی پوستت دیدی بزن ب پوستت،روی لک ها یه نقطه بزن ،وقتی جوش داری یا بعد اصلاح هر روز بعد شستشو صورتت بزن 

بعداصلاح اگ‌ خیلی جوش میزنی یکی دوتا پد الکلی آروم بزن ب پوستت تا آلودگی بند و وکس و..بره بعد فوری سیگل رو بزن ب پوستت

سلام عزیزم هرچیزی زیادش ضررهمن کلا با روزی دوبار روتین برای پوستی ک مشکل شدید نداره مخالفمسی گل هم ه ...

تاثیری داره؟