2777
2789
عنوان

هموروئید 😔

70 بازدید | 9 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر ، بنده ۲۱سالمه و مجردم دوسالی هست دچار بواسیر شدم بعد از کنکورم اینجوری شدم گلاب به روتون همیشه یبوست دارم درد و خونریزی ندارم فقط دوتا بیرون زدگی کوچیک هست که واقعا عذابم میده که بعدا چطوری ازدواج کنم خواستم بدونم اگه کسی مثل من بوده و درمان شده راهنماییم کنه ممنون میشم 

ربطی به ازدواج نداره این یک ، دو اینکه کمتر بشین ، بیشتر فیبر مصرف کن ، مصرف نون و برنج و ماکارونی و گوشت و سیب زمینی رو کم کن و از ژل آنتی هموروئید استفاده کن 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۴ ساله دارم رفتم دکتر گفت نیازی به عمل نیست و راحت ازدواج کن چیز خاصی نیست همه دارن

آخه میگم یه زمانی ازدواج کردم وقتی میبینه تو ذوقش نخوره🙁

ربطی به ازدواج نداره این یک ، دو اینکه کمتر بشین ، بیشتر فیبر مصرف کن ، مصرف نون و برنج و ماکارونی و ...

آره خیلی سعی میکنم چیزایی که باعث یبوست میشن رو نخورم فقط مشکلم اون بیرون زدگیه که یه زمانی ازدواج کردم تو ذوقش نخوره 

😂😂😂 خب بری عمل کنی هم اذیت میشی هم هزینه اش زیاده هم دوباره برمیگرده بخاطر هیچ مردی خودتو اذیت ن ...

چی بگم والا وسواس گرفتم سر این موضوع 🥲

آره شنیدم عمل کنی اذیت میشی تازه به من گفتن چون سنت پایینه عمل نکن دوباره برمیگرده 

عزیزم چکار کردی ؟ منم مشکل تورو دارم دقیقا تو خوب شدی یا همونجوری موندن؟

عذر میخوام من الان پیامتون رو دیدم من با هیچ دارویی خوب نشدم همین یک ماه پیش رفتم لیزر کردم و خیلی راضیم