2777
2789
عنوان

خواب دم صبحم

127 بازدید | 6 پست

خواب دیدم تو یه خونه دیگه هستیم خونه ویلایی بود،داشتم تو حیاط و نگاه میکردم دیدم چندتا مرد دارن میان تو خونه

یه نفر جلوشون بود حدود چهل تا پنجاه ساله،ریش و سبیل مشکی

چکمه و شلوار نظامی داشت خیلی مصمم و محکم راه می‌رفت با هر قدمش زمین می‌لرزید 

پشت سرش حدود ۴۰ تا مرد با لباس معمولی تو سن های مختلف

من رفتم خونه به مامانم گفتم پاشو برو تو اتاق ،حاجی داره میاد

حالا تو عمرم هیچکس و حاجی صدا نکردم

نیم ساعت پیش،یکی از دوستهای شوهرم بهش زنگ زد بیا کمک ،مراسم یه شهید گمنام تموم شده کارهاش کمی مونده،

حالا برام سوال شده بین اون مردی که دیدم با این شهید ارتباطی هست یا نه

من خوابهام اکثرا درسته تو خوابم شخصیت و حالات روحی طرف و کامل میفهمم

اینارو حس کردم آدم‌های با ایمان و خوبی هستن 

مخصوصا اونی که جلوتر از بقیه بود

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

منم خواب دیدم دم صبح دندونم افتاده شوهرم خبر داد رفقیش مرده بدبخت تو اثاثکشی خیلی کمکمون کرد

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨ شروع کاهش سایز😍🩷امروز بیستم اردیبهشت سایز فعلی ۹۹سایز هدف اول ۹۰سایز هدف دوم۸۰هدف سوم۷۰هدف چهارم۶۰ اینجا میام میگم به کدوما رسیدم 😍❤️

منم خواب دیدم دم صبح دندونم افتاده شوهرم خبر داد رفقیش مرده بدبخت تو اثاثکشی خیلی کمکمون کرد

خدا رحمتش کنه 

چرا فوت کرد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه چرا فوت کرد ؟

تصادف خیلی بد رانندگی میکرد معتادم بود 

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨ شروع کاهش سایز😍🩷امروز بیستم اردیبهشت سایز فعلی ۹۹سایز هدف اول ۹۰سایز هدف دوم۸۰هدف سوم۷۰هدف چهارم۶۰ اینجا میام میگم به کدوما رسیدم 😍❤️

خدا رحمتش کنه چرا فوت کرد ؟

اسی جان تواون ناپیک به مرمری  گفتی سنگ شوه بگیره دیدم داره دعواشون مبشه گفتم. اینجا ازت بپرسم..سنگ شوه دیگه چیه؟.

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

یه سنگ سیاه 

بیرون میفروشن

بهش سنگ شبق هم میگن

فقط باید هرچند وقت یکبار شارژ بشه

تو نت بزن برات میاره 

یه سنگ سیاه بیرون میفروشنبهش سنگ شبق هم میگنفقط باید هرچند وقت یکبار شارژ بشهتو نت بزن برات میاره

ببخشید استارتر خواص این سنگ چیه؟

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز