2777
2789
عنوان

انگشت اضافه

1082 بازدید | 61 پست

سلام عزیزان🥰😍

کسی بوده تو اطرافیان یا دوست و آشنا دست و پای بچش انگشت اضافه داشته باشه در صورتیکه نه سمت پدری نه سمت مادری همچین موردی نبوده که بگی ژنتیکی یا ارثیه 

واینکه آیا بچه های بعدیشون اوکی بودن یعنی منظورم اینکه انگشت اضافه نداشتن بچه هاس دیگه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خاله مامانم پاش یه انگشت اضافه داشت دخترش هم دقیقا مثل خودش شد

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اره بوده ژنتیک نداشتن همه‌شون سالم بودن بزرگ شد عمل کرد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره خواهرزداه همکام داشت همون روز اول بردن عمل کردن البته تو سونو مشخص بود .... چیزی هم نشد مورد خاصی هم نداشت الان 7 سالشه اونقدر زیبا و بانمکه جاش هم یکم معلومه اونیکه خبر داره میفهمه

اصلا ربطی به ارث نداره

اگه هم دست هم پا اینطوری

و بچه با وزن بالا به دنیا اومده

آزمایش ژنتیک بچه باید بده

اگه دست تنها هست خیلی مهم نیست

و اینکه اصلا ربطی به بچه های بعدی ندار6

هرچی هم زودتر عمل کنی بهتره

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

من داداشام انگشت اضافه دست داشتن که ارثی از سمت پدرم بوده. همون اول که بدنیا اومدن ی نخ رو محکم میبندن دور انگشت اضتفه.البته بیشتر انگار گوشت اضافه است چون استخون نداره.بعد چند روز سیاه میشه خودش میافته

ازین موارد زیاد دیدم اکثرا هم از سمت انگشت کوچیکه شون یه انگشت میزنه بیرون هرچه سریع تر ببرید ارتوپد جراحی میکنه. 

البته همیشه هم به همین سادگی نیست گاهی اوقات پلی داکتیلی نشونه ی یه اختلال و ناهنجاری ژنتیکی/ مادرزادیه 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

عموم با زنش نسبت فامیلی داشتن

بچشون تموم انگشتا دستش ب هم چسبیده بود پاهاشم چندتا چسبیده بودن یه انگشت اضافه داشت ک قطع کردن و انگشت شست پاشم قطع کردنش 

دکترش گقت بچهای بعدیتونم امکانش هست

توعم بهتره قبل باردارس هم ازمایشگاه ژنتیک بری با پزشک ژنتیک صحبت کنید هم با پزشک زنان

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز