2777
2789
عنوان

نماز با بچه کوچیک

462 بازدید | 36 پست

خانما دوتا بچه کوچیک دارم که خیلی اذیت میکنن اصلا نمیتونم نماز بخونم منم یه عادتی دارم که اگه اول وقت نخونم دیگه نماز بهم نمیچسبه چیکارکنم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی 

اشکال نداره عزیزم

همه مامان ها اینو تجربه میکنن

نمازت را سریع تر بخون و مهر را دستت بگیر

وقتی از کار بچه ها فارغ شدی اولین فرصت بخون 

درسته اول وقت خوبه عزیزم اما خوب وقتی شرایطش را نداری خدا بخشنده هست و اولویت باکسی هست که به شما نیاز داره

منم بچه ۲۲ ماهه دارم چادری که روسرمه میکشه با مهرم برمیداره واسه خودش نماز میخونه الان اگه بگم تکبیرالاحرام انجام بده یا سجده برو انمام میده منم از کارش لذت میبرم خدا خودش درکت میکنه عزیزم منم گاهی نمازام اول وقت نیست با  دوتا بچه کوچیک😅😅😅

براشون اهنگ بذار..تلویزیون..موقع نماز یه اسباب بازی جدید یا چیزی که خیلی وقته ندیدن بده

آخه یکیشون چهار ماهشه وسط نماز شروع میکنه به گریه و کبود میشه مجبور میشم رکعت سوم نمازم بشکنم

خب چی کار میکنن؟

یه مهر تو دستت نگه دار که اگه مهر برداشتن اوکی باشی.

اسباب بازی بزار جلو سجادت سریع بخون

قبل از اذانم باهاشون یکم بازی کن که نخوان بچسبن بهت

بعد بهشون بگو بعد نماز دوباره بازی میکنیم

واسه بچه ها خوراکی بذار و همون اول وقت بخون 

یا موقع نماز خوندن یه کیسه اسباب بازی بذار جایی که در دسترس نیست و موقع نماز خوندن از اون کیسه دو تا اسباب بازی بردار واسشون جدید باشه و بخون 

یا واسشون جانماز بذار اونا هم بیان مشغول شن 

در کل این نماز بیشتر قبوله به نظرم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

همین نمازی که اولویتتو میذاری بچه ات چه بسا قبول تر از هر نماز دیگه ای باشه . خودتو بد دل نکن گاهی شیطون اینجوری وارد میشه ها مواظب باش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم بچه ۲۲ ماهه دارم چادری که روسرمه میکشه با مهرم برمیداره واسه خودش نماز میخونه الان اگه بگم تکبیر ...

برا من یکی سه سالشه اون یکی چهارماهه بزرگه زیاد اذیت نمیکنه ولی کوچیکه وسط نماز بیدار میشه گریه میکنه مجبور میشم بشکنم نمازمو