lebdy مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 825 عنوان نامگذاری 250 بازدید | 20 پست اسم پسرم علی هست؛ اسم بچه دومم رو چی بزارم؟هم دختر بگید هم پسر. همسرم سید هست، با فامیلی موسویممنون از راهنماییتون🌹🌹🌹 از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل میگیرُم . 1396/09/09 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 ایلیا 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
lebdy مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 825 اسم پسر منو بزار مرصاد😍 شوهرم خیلی دوست داره اتفاقا از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل میگیرُم .
lebdy مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 825 محمد موسوی, محنا موسوی, محمد رو خیلیییییی دوس دارمولی اسم بچه داداشمه😣 از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل میگیرُم .
lebdy مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 825 خودم عاشق اسم مسیحا هستم....ولی بازم خیلی دودلم از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل میگیرُم .
نازنین_خاتون عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 940 هم راحت گفته میشه هم معنیش قشنگهگذرگاه بهشتالبته تو فرهنگ لغت گذرگاه خالی نوشته اما معنی قرآنیش گذرگاه بهشت
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53809 دوستمون پیشنهاد خیلی خوبی داد سید مرصاد موسوی خیلی قشنگ میشه
نازنین_خاتون عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 940 محمد رو خیلیییییی دوس دارم ولی اسم بچه داداشمه😣 مسیحا هم قشنگه
نوک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 565 خودم عاشق اسم مسیحا هستم.... ولی بازم خیلی دودلم تو مسیحا شوهرت مر صاد یه اسم بین این دوتا در بیار
lebdy مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 825 اون میگه هرچی خودت گذاشتی از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل میگیرُم .