2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا برادهر حاجتی باید خدا بخواد و صلاح بدونه 

داداشم دانشجو هست پول نداشت مام پول نداشتیم براش بزنیم سه شنبه شب بود سر نماز دلم گرفت و دعا کردم و یس هدیه ب مادر امام زمان کردم نیم ساعت بعد یکی زنگ زد شماره کارت داداشت بده پول بریزم براش 

ی بارم تونه مون تعمیرات لازم بود شدید خراب شده بود و خونه نداشتیم نیمه شعبان اش رشته پختم گفتم تا سال دیگ همین موقع تکمیل بشه خونه مون الحمدالله شد 

ب نیت محبت تلاوت قرآن کریم عالی بوده الحمدالله 

ی بارم ب نیت اینک بدنم تو خواب کبود میشد چهله بقره گرفتم الحمدالله خوب شدم از ده روز چهله 

گلا لطف خدا زیاد هست مهم اینک از ته دلمون از خدا بخوایم  

من غیر محال ها رو هم بدست نیاوردم چ برسه محال

دقیقا 😑

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

ی بارم خواهرام مجرد بودن اونموقع خودم ۱۵ سالم بود 

بعدش تو تلکتست اون موقع شبک قران داشت 

خواص سوره ها و آیات رو می‌نوشت 

ی روز نوشته بود ک هر مجردی این آیه رو بنویسه ب خودش بیاویزد ب چهل روز نرسیده ازدواج میکنه برا دو تا خواهرم نوشتم  هر کدومشون یکی دادم 

این شد ک خواهر بزرگیم اعتقاد نداشته بود و از گردنش در آورده بود گم کرده بود 

ولی اون یکی خواهرم مرتب همراش بود خدا شاهده ب چهل روز نرسیده ازدواج کرد حیف  ک اونم بعد اینک ازدواج کرده بود ایه رو گم کرده بود و الان ندارمش حیفففف 

خواهر زادمم نوزاد بود دکترا گفتن ببرین اگ تا دو ماه آینده سوراخ قلبش پر شد ک خوب اگ نشد باید عمل کنه براش یس قلب قران خوندم و الحمدالله قلبش خوب شد 

لطف خدا زیاد هست پس باید ب خودش توکل کنیم و از خودش بخوایم و خودمونو بهش نزدیک کنیم 

گفتن لایکم کن۰ی خانمی میگفت دعای حشر

باشه عزیزم 

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

ی بارم خواهرام مجرد بودن اونموقع خودم ۱۵ سالم بود بعدش تو تلکتست اون موقع شبک قران داشت خواص سوره ها ...

واسم دعا میکنی؟خیلی محتاجم

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️

واسم دعا میکنی؟خیلی محتاجم

اگ پیش خدا قابل باشم عزیزم رو چشمم ولی خودت از خدا بخواه قشنگم خودتو بهش نزدیک تر کن 

الهی ب حق حضرت زهرا ب لطف خدای یکتا بزودی ب خیر و خوشی گره از مشکلاتت باز بشه عزیزم آمین یا رب العالمین 🤲🌹الهی ک نفسم حق باش برات خواهر 

اگ پیش خدا قابل باشم عزیزم رو چشمم ولی خودت از خدا بخواه قشنگم خودتو بهش نزدیک تر کن الهی ب حق حضرت ...

قربونت برم🥲❤️

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️

ی بارم خواهرام مجرد بودن اونموقع خودم ۱۵ سالم بود بعدش تو تلکتست اون موقع شبک قران داشت خواص سوره ها ...

عزیزم نمیشه من خودم بار ها بدون چشم داشتی از ته قلبم برای بنده هاش دعا کردم بدون اینکه حاجتم رو ازش بخوام فقط به خاطر اینکه خودم رو بهش نزدیک کنم.

نمیشه که نمیشه اصلا انگار قهر کرده میگن اگه خدا از کسی ناراحت باشه حتی نمیتونه نماز بخونه ولی من میتونم یعنی از ته دلم میخونم.

یه حاجتی ازش دارم که چند بار استخاره هم گرفتم خوب اومده ولی من راضی نیستم.بعد یه روز دیگه استخاره گرفتم یکی به خوبی نیتم یکی هم بر ضد نیتم هر دو تاش خوب در اومد.

نمیدونم چه جوری خودم رو بهش نزدیک کنم نمیدونم می‌خوام خدا رو توی زندگیم ببینم

@آیدامحمدی1356 @خانم_کوچولوی_سعیدم @zahraayat

اگه حاجت روا شدین ممنون میشم نظر بدین و بگین🙏🏻

کلا برادهر حاجتی باید خدا بخواد و صلاح بدونه داداشم دانشجو هست پول نداشت مام پول نداشتیم براش بزنیم ...

برای محبت کدوم سوره رو خوندین؟

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز