2777
2789
عنوان

کسی با سایز فولیکول کوچک باردار شده؟

77741 بازدید | 46 پست

من برا اینکه روز تخمک گذاریمو بفهمم رفتم سونو واژینال.روز سوم پری که فولی نبود.روز دهم دوتا فولی 8.5 و 9.5 داشتم.شنبه روز سیزدهم دکترم گفته باز برم سونو.این ماه تاموکسیفن و لتریزول خورده بودم.یعنی احتمال بارداری هست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دوست من هر ماه دارو مصرف میکرد آمپول میزد و میرفت سونو برای سایز فولی ها یک ماه دکتر بهش گفته بود این ماه فولی ها خیلی کوچیکن و هیچ امیدی نیست کلا بیخیال شو تا ماه بعد اتفاقا زد و همون ماه دوستم سه قلو باردار شد با همون فولی های به ظاهر کوچک اما تا کلی وقت اضطراب داشت که نکنه حالا کوچیک بودن بچه ها مشکل دار باشن

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
والا دوست من هر ماه دارو مصرف میکرد آمپول میزد و میرفت سونو برای سایز فولی ها یک ماه دکتر بهش گفته ب ...

وای راست میگی؟به خدا دارم از دیروز تاحالا دیوونه میشم بس که غصه خوردم.ماه پیش روز دهم فولیم 14 بود ولی زود آزاد شده بود متوجه نشدم.اقدام کردم ولی باردار نشدم.

من روز 14 فولی 13 و کلی ریز داشتم.دکترم آمپول نداد و گفت اینا واسه بارداری خوب نیستن. ولی من همو ...

خداروشکر عزیزم.انشاالله منم باردار بشم.دکترم گفت رحم و همه چی خوبه خیلی ریز داشتم اینا بزرگشون بود.

منم دوستم روز نهم رفته بود فولی ۹ داشت دکتر گفت این ماه باردار نمیشی  ولی همون ماه باردار شد&n ...

الان مشکلی نداره؟اصلا سایز فولی ربطی به سلامت جنین داره؟بچش چیه؟

منم یکم این ماه ماهانه ام تموم شد دیروز که هفتم بود رفتم سونو فولیکول21در تخمدان چپ داشتم. مشکل دارم یا فولیکول فقط تو یه طرف تخمدان هستش یا باید در هردو طرف باشه نگرانم کممممک 😢😢😢😢😢😢بیاید تایپک خودم جواب سوالمو بنویسید. 

میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید😞😞😞لطفا
من روز 14 فولی 13 و کلی ریز داشتم.دکترم آمپول نداد و گفت اینا واسه بارداری خوب نیستن. ولی من همو ...

فولی باید هر دو طرف تخمدان باشه؟ 

میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید😞😞😞لطفا