2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ذکر زیاد میگم ولی بعضی ذکر ها خیلی قوی هستن باید عالمی چیزی بهت بگه پیروی از سنی ها رو دیگه نمیدونم من استاد نداشتم ولی یه استاد بود که هر وقت منو میدید یه جمله پند آموز بهم میگفت از شاگردای جدم بوده ایشون فوت شدن وگرنه میپرسیدم ازش

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
من ذکر زیاد میگم ولی بعضی ذکر ها خیلی قوی هستن باید عالمی چیزی بهت بگه پیروی از سنی ها رو دیگه نمیدو ...

برای ذکر گفتن میتونی کمک کنی درباره ی موضوعاتی؟؟؟

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
برای ذکر گفتن میتونی کمک کنی درباره ی موضوعاتی؟؟؟

تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم ریپلای کن هر وقتی اومدم اینجا سوالتو حتما جواب میدم 

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم ریپلای کن هر وقتی اومدم اینجا سوالتو حتما جواب میدم 

ممنون عزیزم  ذکربرای

افزایش روزی

محبت بین زنوشوهر

رسیدن به جایگاه بالا

دورکردن شردشمنان

برای مالی که به امانت دست شخصی هستواون شخص کلازده زیرش و نمیده اون امانتو

ممنونتون میشم اگه راجع به هرکدوم ذکری باشه بخونم 

ممنون عزیزم  ذکربرای افزایش روزی محبت بین زنوشوهر رسیدن به جایگاه بالا دورکردن شردشمنان بر ...

یه ختم چهل روز زیارت عاشورا رو میتونی برای همه اینا بخونی ولی چله چهل روزه برای همه ما خانوما مقدور نیست

برای رزق و روزی ختم چهل مرتبه سوره تکاثر رو انجام بده تو یه جلسه بخون وسط ختم با کسی حرف نزن از جات هم بلند نشو با کسی حرف نزن تا ختم چهل مرتبه تموم بشه تو یه اتاق تنها باش اتاق هم خوشبو باشه اینطوری نیروی کائنات بیشتر جذبت میشه

ولی من خودم به زیارت عاشورا خیلی علاقه دارم نیت چله نمیکنم هرروز میخونم چند روز نتونستم بخونم هم اشکال نداره همه مواقع سال میخونم فقط وقتی عذر داری نخون بعد دوباره بخون 

برای بقیه دیگه نمیدونم اگه پیدا کردم بهت میگم 

یه ختم چهل روز زیارت عاشورا رو میتونی برای همه اینا بخونی ولی چله چهل روزه برای همه ما خانوما مقدور ...

بانو جان این ختم سوره تکاثر رو چند بار باید انجام داد؟

یک بار چهل مرتبه کافیه؟

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند
بانو جان این ختم سوره تکاثر رو چند بار باید انجام داد؟ یک بار چهل مرتبه کافیه؟

سلام. ماهی یه بار کافیه فقط اوایل ماه (1تا 15 ماه)باشه اونم روز دوشنبه یا چهارشنبه 

یه ختم چهل روز زیارت عاشورا رو میتونی برای همه اینا بخونی ولی چله چهل روزه برای همه ما خانوما مقدور ...

بانو ازلطفتون ممنون ان شاله عاقبت بخیرباشید

ممنون عزیزم  ذکربرای افزایش روزی محبت بین زنوشوهر رسیدن به جایگاه بالا دورکردن شردشمنان بر ...

برای محبت بین زن و شوهر ذکر یا ودود

برای افزایش روزی ذکر یا وهاب یا ذاطل ۱۰۳۵ مرتبه

من اینارو میگم نتیجشم خیلی خوب بوده

برای محبت بین زن و شوهر ذکر یا ودود برای افزایش روزی ذکر یا وهاب یا ذاطل ۱۰۳۵ مرتبه من اینارو میگم ...

ممنون عزیزم

یاوهاب یاذاطل اینه درسته؟؟؟بایدهروزگفت؟؟؟

افوضُ امری الی الله ان الله بصیرُ بالعباد حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر

این ذکرم میگن برای دور شدن از مکر و حیله خوبه من از اینم نتیجه گرفتم