2789
عنوان

سوال

83 بازدید | 10 پست

سلام به همه خوبین میدونم بد موقع پست میزارم ببخشین من یه سوال داشتم اونم اینکه کسی هست مثل من پوست کف دستاش خشک باشه ولی حوصله ی رسیدگی نداشته باشه و بعد عصبی باشه و به حرف خانواده اش گوش نکنه رفتار درستی هم باهاشون نداشته باشه کلی هم اذیت شون کرده باشه؟؟

اینایی که گفتم در مورد خودمه فقط ممیخواستم ببینم کسی هست یا من فقط اینجوریم???

طبعت صفراست یعنی گرم وخشک باید طبعت رو متعادل کنی اینایی که گفتی بهتر میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم ولی من عصبی بودنم به خاطر نداشتن یا کم داشتن صبرمه

خب صفرا صبر رو کم میکنه دیگه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
چی بگم البته یادمه تو محرم که روضه داشتیم یکی گفته بود صفرات بالاس

هر شب یه لیوان دوغ و نعنا بخور هم خوابت بهتر میشه هم خشکیت کمتر میشه

هر شب یه لیوان دوغ و نعنا بخور هم خوابت بهتر میشه هم خشکیت کمتر میشه

اوه من اهل دوغ خوردن ننیستم یعنی کمتر میخورم دفعه اخر فکر کنم قبل مهرماه بود خوردم یعنی مامانم درست کرده بود میبینی بیدارم چون دیشب یه غلطی کردم و ساعت ۵ یه لحظه بیدار شدم و یه چیزی پیش اومد که ترجیح دادم دیگه نخوالم البته از شنبه هم روضه مون تو خونه شروع شده 

اوه من اهل دوغ خوردن ننیستم یعنی کمتر میخورم دفعه اخر فکر کنم قبل مهرماه بود خوردم یعنی مامانم درست ...

نه دوغ طبعت رو ملایم تر میکنه. خشکی و بی صبریت هم کمتر میشه اگر معده ات اذیت میشه قره قورت بخور. ولی صفرا زیادی از نظر جنسی هم اذیتت میکنه

نه دوغ طبعت رو ملایم تر میکنه. خشکی و بی صبریت هم کمتر میشه اگر معده ات اذیت میشه قره قورت بخور. ولی ...

من‌مجردم عزیزم فکر کنم با دوغ سردیم میشه البته مامانمم دیگه درست نمیکنه 

من‌مجردم عزیزم فکر کنم با دوغ سردیم میشه البته مامانمم دیگه درست نمیکنه

میگم که خوبه برات اتفاقا