2777
2789
عنوان

جن دیدم

132 بازدید | 13 پست

بچه ها تو خواب جن دیدم 

نه اینطور واضح ولی حسش میکردم هیدمحکم آیه الکرسی میخوندم ولی وسطش یادم میرفت بعد دیدم یکیشو میزنم با لگد محکم داد میزنم الله الله 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کیو

منظورش اینه خدا بهت رحم کنه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

باز شما تو خواب دیدی من همین چند شب پیش بیدار بودم شیشه اتاقم ماته مشجره حدود ساعت ۵_۱۰ دیقه به ۳ شب یهو یه نور سفید از جلو پنجره اتاقم رد شد و مثل یه ماه یا لامپ گوشه ساختمون همسایه وایساد و بعد همینجور به نوره زل زدم که یعنی چیه و یکم بعد نور ناپدید شد بدجور ترسیدم تا صبح زبونم بند اومده بود

باز شما تو خواب دیدی من همین چند شب پیش بیدار بودم شیشه اتاقم ماته مشجره حدود ساعت ۵_۱۰ دیقه به ۳ شب ...

من تو خواب اصلا نمی‌ترسیدم محمد با اعتماد میگفتم اسم خدا قویه آیه الکرسی به زور خوندم محگم ولی خیلی با اطمینان لگدش میزدم میگفتم الله قربون اسم خدا برم

باز شما تو خواب دیدی من همین چند شب پیش بیدار بودم شیشه اتاقم ماته مشجره حدود ساعت ۵_۱۰ دیقه به ۳ شب ...

اونا آدم فضایی بودن سفینشونو فرود اورده بودن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!