بچها من دختریم که ۹۰ درصد ادمای دورم میگن خیلی خوشگلی پوستم سفیده ۲۲ سالم هست دانشجواموزش ابتدایی دانشگاه ازاد هستم و توزندگیم دوست پسرنداشتم یکسال پیش بایه اقا پسری نامزد کردم ک ۳۵ سالش بود و همه میگفتن ازلحاظ ظاهری بمن نمیخورن و خلاصه پاک بود و خیلی پولداربود و باهم ی دعوایی داشتیم ک اونم خانوادش مخالفت کردن و منو گزاشت رفت و من نابودشدم همش میگم چرا من شانس ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه خواستگارام عوضین
عزیزم وقتی برای پرزنت کردن خودت تنها معیارایی که به ذهنت رسید سفیدی پوستت و دوست پسر نداشتن بود
یعنی برای بلوغ خیلی راه داری
سخت نگیر
کلی پسر ریخته
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.