2821
2789
عنوان

موی جن یا پری

525 بازدید | 8 پست

دو سال پیش به یه خونه اپارتمانی طبقه همکف نقل مکان کردیم.. بعد دو ماه یه شب که شوهرم نبود ساعت 12  شب دخترم رو خوابوندم و چراغ رو خاموش کردم و تلوزیون روشن و اهنگ گوش میکردم که یه لحظه حس کردم یه چیزی رو بازو م هست دیدم یه مو هست و برق میزنه مثل شیشه سفید و بلند. .. تترسیدم و به شوهرم زنگ زدم اومد بهش نشون دادم دو تای دیگه هم همون اطراف دیدم شوهرم گفت این مو خیلی عجیبه. بعدش رفتیم پرسیدیم معلوم شد موی پری و جن هست. دیگه من با ترس اونجا بودم تا اینکه قرار دادمون تموم شد از اونجا بلند شدیم اومدیم یه خونه دیگه تو یه محله دیگه. الان یه هفته میشه جاگیر شدیم. دیشب باز یه مو مثل همون قبلی تو وسط اتاق خواب دیدم و به شوهرم نشون دادم. باز ترس شدید من شروع شده. ... کسی چیزی میدونه لطف کنید بگید. .. شوخی نکنید حال خوبی ندارم ممنون عزیزان. ... خیلی میترسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792