2777
2789
عنوان

موی جن یا پری

682 بازدید | 9 پست

دو سال پیش به یه خونه اپارتمانی طبقه همکف نقل مکان کردیم.. بعد دو ماه یه شب که شوهرم نبود ساعت 12  شب دخترم رو خوابوندم و چراغ رو خاموش کردم و تلوزیون روشن و اهنگ گوش میکردم که یه لحظه حس کردم یه چیزی رو بازو م هست دیدم یه مو هست و برق میزنه مثل شیشه سفید و بلند. .. تترسیدم و به شوهرم زنگ زدم اومد بهش نشون دادم دو تای دیگه هم همون اطراف دیدم شوهرم گفت این مو خیلی عجیبه. بعدش رفتیم پرسیدیم معلوم شد موی پری و جن هست. دیگه من با ترس اونجا بودم تا اینکه قرار دادمون تموم شد از اونجا بلند شدیم اومدیم یه خونه دیگه تو یه محله دیگه. الان یه هفته میشه جاگیر شدیم. دیشب باز یه مو مثل همون قبلی تو وسط اتاق خواب دیدم و به شوهرم نشون دادم. باز ترس شدید من شروع شده. ... کسی چیزی میدونه لطف کنید بگید. .. شوخی نکنید حال خوبی ندارم ممنون عزیزان. ... خیلی میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی جان چیشد جنه هنوزم هست ؟ دیدیش ؟ باهاش ارتباط برقرار کردی؟

سلام ، این مدت اتفاقات زیادی برام افتاد و دیگه برام خیلی عادی شده باهاشون در ارتباطم حتی منو جدیدا به دنیای خودشون بردن ، ماورا خیلی برام جالب و جزابه ، البته چون اونها خودشون اومدن سمتم تا حدودی کمکم کردن که نترسم و تا اینجا پیش برم ، این مساله خیلی حساسه و اگه شش داانگ حواسم جمع باشه اتفاق بدی نمی افته ، خیلی وقت گیره و من که شوهر و دختر کلاس سومی دارم برام سخت میشه ،،،،،، تا حالا کا دوام اوردم