2777
2789
عنوان

داکسی سایکلین

118 بازدید | 6 پست

سلام کسی مصرف کرده؟؟ من متخصص برای جوش هام تجویز کرده 

شما تجربه ایی از مصرف داکسی سایکلین دارین؟

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
داروی خوبیه استفاده کن وقتی قرص و خوردی بلافاصله بعدش دراز نکش و نخواب

تو نت زده خیلیی عوارض داره ترسیدممم

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلا توی نت درمورد هیچ دارویی نخون الان قرص سرماخوردگی هم سرچ کنی یه عالمه عوارض نوشته

راس میگی

اینارو کلی مینویسن هیچوقت توجه نکن من سالها پیش این قرص و خوردم داروی خوبیه فقط کاری که گفتم بعدش ان ...

باشه ممنونم😘