2777
2789

بدترین درد دنیاس میگرن 😭

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدترین درد دنیاس میگرن 😭

از اون بدتر اینه که میگرن داشته باشی و یکماه تمام اذیتت کنه و بخاطر بارداری نتونی دارو بخوری😬

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

از اون بدتر اینه که میگرن داشته باشی و یکماه تمام اذیتت کنه و بخاطر بارداری نتونی دارو بخوری😬

من تا اخرین لحطه خودم رو زجر میدم که دارو نخورم که عادت نکنم به دارو 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من تا اخرین لحطه خودم رو زجر میدم که دارو نخورم که عادت نکنم به دارو 😂

واقعا وحشتناکه.

انقدر درد میکرد یکطرف صورتم که دیگه فشارم میوفتاد نزدیک بود دیگه غش کنم ولی نمیتونستم دارو بخورم.

الان دعا میکنم تا زایمانم دوباره اذیت نکنه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲