2777
2789
عنوان

بازم پریود شدم😑😑

520 بازدید | 35 پست

چی میشه ی روز بیاد منم باردارباشم خسته شدم اقد که قرص خوردم 

من تنبلی تخمدان دارم با کیست pcoو ترویید پرکار که هرقدرم بخورم چاق نمیشم

حداقل تروییدم خوب بشه😔😔😔😢😢

غصه داره منو میکشع😦😦😦😢😢😢😢😢😢

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاق نشدن خوبه که😆بی لیاقتی نکن😆

کجا خوبه دکار گفت مثل سرطان میمونه اگه درمان نشه بد میشه😔😔😔

ترویید پرکار دارم باز الان قرص میخورم خداروشکر بهتر شدم مثل آدمیزاد شدم قبلا مثل مرده ها بودم منم اول خوشحال بودمپکه هرچی میخوردم وزنم میامد پایید هر عفته تقریبا دوکیلو..پریودیم عقب افتاد رفتم دکتر فهمیدم تنبلی دارم بعد ی مدت دکتر گفت آزمایش ترویید و هرمونی بده که دیدم ترویید پرکار شدید دارم که سمی شده توی بدنم ضربان قلبم خداشاهده ۱۲۷ بود همیشه اینطور بود الان باز ژیکم تو پرشدم بهتره..

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
نگران نباش. انشالله میای اینجا تاپیک بی بی چک و بعدش مارک پوشک و قطره مولتی ویتامین و غذای کمکی میذا ...

وای چقد حرفات آرزوی منه آرزوم بود اما من باردارم بشم میترسم تروییدم تأثیر بدی روی بچه بزاره😭😭 برام دعا کن چقد دلم میخواد حرفات واقعی بشن

کاش منم لاغربودم سریع آی وی اف میکردم

این چه روشی هست؟

من ۱ ساله رو ۵۰ گیر کردم  اول ۵۳ بودم بعد. شدم ۴۷  الانم ۱ ساله ۵۰  ازم دادم تیروی ...

من هفته دوکیلو میامدم پایین ضربان قلبم خیلی شدید شده بود ولی الان باز بهتره خداروشکر قرص قلب میخورم با ترویید 

کجا خوبه دکار گفت مثل سرطان میمونه اگه درمان نشه بد میشه😔😔😔 ترویید پرکار دارم باز الان قرص میخور ...

اوه در این حدم اذیت میکنه😢من خودم تیروئیدم نرماله و تو خوردن زیاده روی کنم چاق میشم و باید رژیم بگیرم😔تو یه هفته از 45 رسیدم به 48...😭

کاش تیروئد پرکارت برای من بشه تیروئید نرمال من برای تو😩

منم تنبلی دارم😩

انشاالله به زودی خوب بشی💖

کاشتن دیگه چون 80 کیلووزنمه مرکزگفته باید70بشی بعدبیای

ببین لاغر کنی بهتره کلا لاغر کن شاید نیازی به این باشه خود بن خود باردار شدی

باشگاه برو خیلی خوبه