2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عرق رازیانه از عطاری بگیر و درکنارش پیاده روی و ورزش سبک داشته باش عالیه.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

عرق رازیانه از عطاری بگیر و درکنارش پیاده روی و ورزش سبک داشته باش عالیه.

باشه ممنونم دکترم گفته ورزش نکنم ممکنه پاره بشه کیست ولی سنگ کلیه هم دارم ۳/۵ میلمیتری که باید ورزش کنم دفع بشه برای سنگ کلیه چیکارکنم

لعنت به اون روزی که با نی نی سایت اشنا شدم.

باشه ممنونم دکترم گفته ورزش نکنم ممکنه پاره بشه کیست ولی سنگ کلیه هم دارم ۳/۵ میلمیتری که باید ورزش ...

وای نمیدونم والا اینو با دکترتون مشورت کنید

من فقط دکترم اینارو برا کیست گفت چون مامانم نذاشت دارو هورمونی یا قرصای ال دی مصرف کنم. 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

وای نمیدونم والا اینو با دکترتون مشورت کنیدمن فقط دکترم اینارو برا کیست گفت چون مامانم نذاشت دارو هو ...

برا شما چند سانت بود برطرف شد؟

پس چیکار کردین ک برطرف شه بدون قرص

لعنت به اون روزی که با نی نی سایت اشنا شدم.

برا شما چند سانت بود برطرف شد؟پس چیکار کردین ک برطرف شه بدون قرص

یادم نیس دقیق ولی مال من پرخطر نبود فقط بلند کردن چیزای سنگین و دوییدن برام ممنوع بود.

همون عرق رازیانه ، دم کرده آویشن

متفورمینم میخوردم اون تایم

و هرروز پیاده روی

و یه روزدرمیون فیتنس.

هم وزنم میومد پایین هم کیستا کوچیک میشدن