2777
2789
عنوان

درد و دل کنیم یه کم...

277 بازدید | 26 پست

الان هفته دهم هستم . خستگی و کسلی امونم رو بریده . دراز که میکشم معده ام میریزه به هم. 

ویار بدی گرفتم غذا مذا که هییچی !!!!! منی که اینقدر عشق غذا بودم عکسشم می بینم حالم بد میشه   اصلا یه وضعی هااا. الانم خونه مامانم افتادم تازه پروژه دانشگاه هم  دارم دیگه هیچی اصلا...

شما چیکار می کنید الان؟؟؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

سلام من که شبها تا صبح بیدارم

صبا تا 10 میخوابم 

امروز که اصلااااا نخوابیدم باورت میشه اینقد چشام میسوزه مدام اشک میاد ازش از بی خوابی 

تازه شبم مهمونیم با این قیافه داغون نمیدونم چیکار کنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من درکت میکنم):

بااینکه. باردار نیستتم ولی قبل  پری و زمان  پری دقیقن وضعیت شمارودارم)):

حس بدیه)):

لیمو ترش بخور حالت بهترمیشه .. 

B6هم خوبه ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

منم در حال آشپزخونه تکونی که تمومی نداره،😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
آره ...شما نباید گشنت بشه اصلا😆😆

آخه دست خودم نیست از بیست و چهار ساعت ۱۵ ساعتش رو گرسنه ام بقیه اش رو هم می خوابم 😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی