2777
2789
عنوان

بننظرتون برم بیمارستان🥲

378 بازدید | 16 پست

یه مشکلی دارم که حالت تهوع دارم همش 

از صبح معذرت می‌خوام سه بار آوردم بالا از اون موقع هیچی نخوردم جز آب و یدونه قرص که حتما باید بخورم و ی قاشق شربت

مخصوصا الان که یکی دو روز دیگه پریود میشم به زور راه میرم بدنم درد می‌کنه و بی جونم 

هیچی هم نخوردم کلا 

دیروزم سرم زدم بیمارستان بودم خیلی میرم 

دیگه خجالت میکشم🤦🏻‍♀️

بمونم استراحت کنم یا برم بیمارستان دکتر سرمی چیزی بنویسه برام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو درمانگاه سرم بزن اگه حالتو بهتر میکنه

واسه یه سروم که بیمارستان نمیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سرم خاصیت درمانی نداره برای افرادیه که بدنشون کم آب شده ،برو دکتر ببین مشکلت چیه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

منم قبلا اینجور شدم یک هفته بیمارستان بستری بودم هیچی حتی اب نمیتونستم بخورم بالا میاوردن دکترم نمیدونست از چیه

اخر متوجه شد خییلی معذرت میخام رودم پر از مدفوعه و ۱۰ روز بود دستشوی نرفته بودم خودمم متوجه نشدم شیافت داد درست شد

احتمالا اینجوری شدی

منم قبلا اینجور شدم یک هفته بیمارستان بستری بودم هیچی حتی اب نمیتونستم بخورم بالا میاوردن دکترم نمید ...

نه گلم 

من حالت تهوعی ک دارم به خاطر بیماری سیستینوری که دارم 

الآنم که نزدیک پریودیمه حالم بدجور بد شده و بدن درد دارم🫠

حس میکنم دارم میمیرم 

خواستم برم حموم جون ندارم تا حموم برم

ان شاءالله بهتر شی زودترشاید از این ویروس جدیده گرفتی منم گرفتم روز اول حالت تهوع داشتم

متاسفانه من هر روز همینم 

روزی چندین بار میارم بالا...

مرسی مهربون