2777
2789
عنوان

تغییرات عجیب من

193 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

من چند سال پیش خیلی از مامان بابام دلخور بودم

ولی هرچقدر من تغییر کردم

در واقع فکر میکنم خداباشرایطی

هممونو تغییر داد

حالا عاشق پدر مادرم شدم

حتی عاشق پدر و مادر شوهرم

خیلی برا خودم عجیبه

که همه چی درون من بود

من باید عوض میشدم

اونا هم باتغییرات من تغییر کردن

دنیا خیلی جالبه

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از نظر اخلاقیاتم سکوتمو بیشتر کردم سعی کردم درونمو اروم کنم خیلی چیزا که میفهمیدم خوب نیست کنار گذاشتم

توقع خودمو کم کردم

قضاوت نکردم

الان حسم عالیه 

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

الان نگاه پدرم یا مادرم میکنم دلم میره براشون

از سال ۹۶ من شروع کردم تغییر دادن خودم

جدی جدی

الان نتایجش واضح شده 

دیگران اینه ی خودمون هستن

نشانه ها رو توجه میکنم

خدابازبان نشانه به ما درک و مفهوم منتقل میکنه 

بابام الان مشهد هستن مادرم یه شهردیگن دلم براشون تنگ شده بابام موقع خداحافظی خیلی نورانی بود عاشق بابامم و مامانم منی که چند سال پیش حسم بدبود

من حس بدی که بخودم و اخلاقیاتم داشتمو تو دیگران می دیدم

از نظر اخلاقیاتم سکوتمو بیشتر کردم سعی کردم درونمو اروم کنم خیلی چیزا که میفهمیدم خوب نیست کنار گذاش ...

اگه اطرافیان انتظارات و توقعات شون ازت زیاده و خیلی قضاوتت میکنن اونوقت چی 

اگه اطرافیان انتظارات و توقعات شون ازت زیاده و خیلی قضاوتت میکنن اونوقت چی

ارتباطاتتو حداقلی کن

من الان فقط با همسرم پدرمادرش پدرمادرم درارتباطم

نه دوست ته خواهر نه جاری نه هیچکس

حتی پدرمادر ها رو هم زیاد نه

پدرمادرهمسرم کمتر

پدرمادر خودم بیشتر 

همین آدمایی نزدیک از شوهر نمیشه ارتباطو کم کرد یا پدر و مادر

میشه خودتو تغییر بده اگر رابطت زیاده باهاشون دلیلش رشته های اتری هست که بهم متصل دارید یعنی خصلتهای مشترک انرژی های مشترک

اینا رو تغییر بدی خودبخود قطع میشه ارتباطتون 

راحت

کتاب نیمه تاریک وجود دبی فورد رو بخون حتما

مثلا دیروز بعد کلی کارکردن رو خودم

حس عالی به شوهرم و مادرشوهرم و پدرشوهرم پیدا کردم در حالیکه قبلا تصورم منفی بود ولی فهمیدم هرچی بوده مال درون منفی من بوده و بس 

وقتی به این فکر کردم که تک تک وسایلی که تو خونه ام دارم با ذره ذره زحمت پدرم سرکار خریده شده ...وقتی نگاه به خونم کردم دیدم پدرشوهر و مادرشوهر عزیزم با ذره ذره سختی کشیدناشون بوده که این خونه رو ساختن و بما دادن چون ماتویه ساختمون هستیم ...وقتی نگاه کردم به وجودخودم و شوهرم که جسممونم از پدرهاومادرهامونه و حالا که خودم میخوام مادر بشم میفهمم یه مادر واقعا خودش رو زیر پا میزاره تا بتونه مادر باشه فقط و فقط عشق و عشق و عشق لمس کردم از پدر و مادرهامون و بیشترازهرزمان دیگه ای عاشقشون شدم خصوصا که ۳۲ سالمه و تا الان سر زندگی من و همسرم و خودمونم سختی زیادی کشیدن

فقط خداروبابت وجود پر از عشق و مهرشون شکرگزاری میکنم

حتی پدربزرگها مادربزرگهامون که چقدر ادمای خوبی بودن و هستن

البته فقط یه مامان بزرگ برام مونده خداحفظش کنه

ماها چقدر از ثروتای واقعیمون دوریم

شما هرچقدرم پول داشته باشی یه ادم خوب و مهربونو نمیتونی بخریش 

خدایا اگاهمون کن چشممونو باز کن و بیدارمون کن تاثروت اصلیمونو ببینیم ادمای خوب ثروتی هستن که قیمت ندارن واقعا