دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
واقعا😍پس میشه الان بشینه خیلی دست و پا میزنه همش میگه سرپا وایسم اذیت میشه بشینه بهتره
اره حالا من نمیدونم این برا بقیه هم جواب ولی من مادرم خواهر زاده هام رو میذاشت تو کارتون که بشینن دیگه بعد یه مدت بدون کمک مینشستن
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
خودت خواستی که هفت ماهگی بشینه عزیزم؟نمیشه زودتر بشینن؟
اره گفتم یکم بچه محکم بشه کمردرد نشه. وگرنه قبلش تو بغلم مینشوندمش اما روی مبل یا روی زمین نمیزاشتم. هفت ماهگیش که تمام شد گذاشتم روی زمین دورش بالش گذاشتم. دو ماه طول کشید تا خودش مستقل نشست.