2777
2789
عنوان

میگن خدا کار خیره رو درست میکنه🙂💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 29 پست
خوب چرا قبل از اینکه تاریخ مشخص کنید تکلیف جهیزیه روشن نکردین ؟اینجوری که همه‌چیز می‌ریزه بهم

از اول نامزدی تعیین کردیم روز اول ولی بابام همش میگفت دیر نشده الانم بیخیال شده باورت میشه میشینه میگه ماشین خارجی بخرم این کار کنم دریغ از من یک کلام اسم منو نمیاره تا میگیم جوابتو نمیده

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم هنوز وقت هست. پول باشه میتونی همه چیزو درعرض ۱هفته هم بخری

همین بحث پوله تا ازم سوال میپرسن پس جهاز میخری شروع کردی خجالت میکشم

حتی پیش نامزدم فکر میکرد هیچی برام نمیخرن میگفت خودم میخرم ولی من نمیتونم اینطوری ازدواج نمیکنم

💍♥️

چند سالته دوست بودین ازدواج کردین ... اگر اینجوره که باید بدونه شرایطط رو اگر سنتی ازدواج کردین که یه جوری به طرف بهمونبن یکم شرایط شما رو درک کنه و کمک کنه و یا ابنکه از مامان یا کسی که پیش باباتون ارزش داره بخاین صحبت کنه و یا به مشاوره بگین با باباتون صحبت کنه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

وام خیلی طول میکشه وامو بگیریمم بابام قسطاشو نمیده بیخیاله اصلا به وام فکر نمیکنم

خوب عزیزم وامو بردار واسه خودت قسطش هم خودتون بدین 

ماهم واممونو گرفتیم شوهرم خودش داره قسط میده 

یه بانک آشنا پیدا کنین زود کاراشو انجام بدین

همین بحث پوله تا ازم سوال میپرسن پس جهاز میخری شروع کردی خجالت میکشمحتی پیش نامزدم فکر میکرد هیچی بر ...

چراباهاشون حرف نمیزنی؟ گرونی رو بهونه کن بگو الان نخرین روز به روز گرون ترمیشه نگرانم

خوب بزار پشت سرش وامتونو چیکار کردین ؟اونو گرفتین ؟

نه وام نمیگیرم بخوامم تا بعد عیدم نمیدن دختر عموم از مرداد تو نوبته بهش گفتن سال اینده بهت میدیم

من وامم بگیرم بابام قسطاشو نمیده بدحساب و بیخیاله اصلا وامو نمیگیرم میدمش به شوهرم خودش برا خودش قسطشو بده

💍♥️

چراباهاشون حرف نمیزنی؟ گرونی رو بهونه کن بگو الان نخرین روز به روز گرون ترمیشه نگرانم

به مامانمم میگم میگه نه تا اون موقع میخریم ولی تا کی وقتی حتی بخ فکر پولشم نیستن

منم از عمد میگم فقط وسیله خوب میخوام اصلا چیز ارزونم نمیخرم ۲۴سال بابام یه هزاری بهم نداد باید بزارمش تو فشار هیچوقت نپرسید لباس داری یا نه

💍♥️

نه وام نمیگیرم بخوامم تا بعد عیدم نمیدن دختر عموم از مرداد تو نوبته بهش گفتن سال اینده بهت میدیممن و ...

من واسه شوهرم تو عید ثبت نام کردم برج پنج اومد به حسابش 

الآنم اخر سال هست یکم اذییت میشی سایتش امکان داره بسته باشه 

ولی خوب تو فعلا ثبت نام کن چون تا بخواد تعیین شعبه بشه یکم زمان می‌بره 

به مامانمم میگم میگه نه تا اون موقع میخریم ولی تا کی وقتی حتی بخ فکر پولشم نیستنمنم از عمد میگم فقط ...

به مامانت بگو پس من روی حرف تو حساب باز میکنم چون بحث آیندمه ونگرانم. دیگه هم حرفشو نزن تا توی فکرت باشن ان شاالله که خیر میشه برات

چند سالته دوست بودین ازدواج کردین ... اگر اینجوره که باید بدونه شرایطط رو اگر سنتی ازدواج کردین که ی ...

سنتی بود

میدونی بابام میشینه پیش شوهرم میگه فلان زمین و ملک دارم یکیشو میده به من بفروشم برا جهازم بهم ارث میده ولی فقط الکی بلف میزنه همیشه همین بود پیش بقیه کلاس میزاره

شوهرمم باور کرده بابام میخواد برام زمین بفروشه هی دست به سرش میکنم میگم فعلا به فروش نرفته😕یا مثلا اوایل گفت بیاید زمینتو تحویلت بدم😐الان اصلا حرفشو نمیزنه یا یه شب میگفت همشو بهت نمیدم😐😐 همیشه هیمطنوری بود حرف میزنه به عمل نمیرسه

💍♥️

به مامانت بگو پس من روی حرف تو حساب باز میکنم چون بحث آیندمه ونگرانم. دیگه هم حرفشو نزن تا توی فکرت ...

کاش الان سال اینده بود از این فکر خیالا در میومدم میدونم یه شب سکته میکنم🚶🏾‍♀️

💍♥️

سنتی بودمیدونی بابام میشینه پیش شوهرم میگه فلان زمین و ملک دارم یکیشو میده به من بفروشم برا جهازم به ...

به همسرتون بگین جریان چیه بلاخره ازدواج کردین باید همچیو بدونه اینجوری بهتر هم هست . به همسرتون بگین بیاد پیشه باباتون و بهشون بگه بابا جون میشه اون زمینی که برای جهاز فاطمه خانوم گفته بودین بدین و مامانتون هم بیاد و خودتون هم بگین تا تو جمع معذب بشن و قبول کنن و بگین مثلا از فلان شهر می خوایم بگیریم دوره

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .