2777
2789
عنوان

چرانصب نمیشه😬

48 بازدید | 8 پست

میخام تلگرام نصب کنم شماره رو زدم  باهر پروکـسی و فیلترشکنی هم امتحان کردم نمیشه همش مینویسه درحال بروز رسانی

مشکل ازکجاست؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

فیل. تر شکنت خوبنیس 

مهسا رو نصب کن

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بزار بروزرسانی شه خوب

تلگرام اصلیه و بروزرسانی شده ولی یک ماهه اینجوریه

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

فیل. تر شکنت خوبنیس مهسا رو نصب کن

باانواع و اقسام فیلترش.کن امتحان کردم

همشون اینستارو میاره بالا ولی تلگرام رونه

باانواع و اقسام فیلترش.کن امتحان کردمهمشون اینستارو میاره بالا ولی تلگرام رونه

نمیدونم ولی مهسا عالیه

من فقط همین یه دونه فیلتررر رو دارم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

باانواع و اقسام فیلترش.کن امتحان کردمهمشون اینستارو میاره بالا ولی تلگرام رونه

برو تلگرام وب ثبت نام کن اول بعد تو برنامه برو

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

برو تلگرام وب ثبت نام کن اول بعد تو برنامه برو

مرسی میرم امتحان کنم

مرسی میرم امتحان کنم

خواهش

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625