2777
2789

ازاونجایی ک ده سال دوندگی کردم واسه بچه دارشدن و الانم ۳۴هفته حاملم و اذیت میشم قسم خوردم فقط همین یدونه برام کافی خدابهم سالم بده دیگه هیییییچی ازخدانمیخوام.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان مبارکه خدا حفظش کنه

فداتشم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

چی بگم خواهر

ن میخوره ن میخوابه

دیوونه شدم ازدستش😂دوساعته بخدا چرت میزنه ولی نمیخوابه

صدای تی وی روی صد میزاره ومیبینه

از همون اول بدخواب بودـاز یک سالگیش ک دیگه روزا نخوابید

همین شبا بزور میخوابه

دلم بچه میخواد ولی پشیمون میشم چون اعصاب ندارم دیگه

یک ساله دلمو راضی میکنم بیارم ولی نمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من هم دخترم بهونه گیره تم شوهرم عصبییی

بچه رومیشه کاری کرد شوهرو نه

واسه منم همینطور هردومون عصبی

کمکم نمیکنه ولی بی حوصله وبی اعصابه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂