2777
2789
ممنون مانترا جان. شما خودتون انجام دادین. روزی چند بار و هر بار چند دفعه باید انجام بدیم.

من انجام دادم خیلی سریع حالت گرفت من حرکت گربه رو انجام دادم مثل گربه وپاهات مثل عکس ببری عقب

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم خیلی سریع حالت گرفت من حرکت گربه رو انجام دادم مثل گربه وپاهات مثل عکس ببری عقب

سلام ترنم جان 

حرکت گربه چیه؟ 

شما هم صاف بود.چقدر طول کشید. روزی چند بار انجام میدادین.

سلام ترنم جان  حرکت گربه چیه؟  شما هم صاف بود.چقدر طول کشید. روزی چند بار انجام میدادین.

برای منم یکم افتادگی حالت داشت اما پر بود بالا میکشه این حالت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

حتما از یکی که رفته یا مربی باید حرکات رو یاد بگیری 

مثلا اسکات تکنیک خاصی داره با عکس فقط میبینی 

بقیه حرکات هم اگر اشتباه انجام بشه صدمات جبران ناپذیری به بدن وارد میکنه در طولانی مدت

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
ممنون مانترا جان. شما خودتون انجام دادین. روزی چند بار و هر بار چند دفعه باید انجام بدیم.

سلام عزیزم بله من همیشه انجام میدم حداقل سه بار در روز هر بار ۴۰ تا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلاااام مانترا جونم... خوبی؟؟ نی نی ت خوبه؟ دلتنگت بودم ❤❤

سلام دلبر جان 😚😚😚

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀