2777
2789
عنوان

ازدواج دوستم

355 بازدید | 15 پست

هفته پیش چهارشنبه بود داشتیم حرف میزدیم گفت یه خاستگار واسم اومده پسره هم طایفمونه و اینا که پسره پولداره و ماشینش فلانه و اینا بعد ما هم دیدیم خوبه گفتیم اوکیش کن یه چند وقتی رو حرف بزنید ببین دوست داره یا نه و اینا ولی خیلی سرسخت میگفت نه و میخوام درس بخونم واقعا هم درسش خیلی خوبه و اگ همینجوری ادامه بده قطعا پزشکی قبول میشه
شنبه اومد مدرسه بازم میگفت نه ولی پدربزرگش اینا باهاش حرف زدن یکمی نرم تر شده بود یه چند روزی همینجوری بود و خانوادش باهاش حرف میزدن اینم میگفت نه حالا امروز دیدیم پاشده اومده مژهاشو اکستیشن کرده گفتیم چه خبر شده و اینا گفت میخوان بیان خاستگاری منم میخوام قبول کنم ماهم هنگ کرده بودیم میگفتیم مگه نمیگفتی نه یهو چیشد پس بعد یجوریم خودشو میگرفت که انگار چیشده ولی از حق نگذریم خاستگارش واقعا خوبه بایدم خودشو بگیره
واقعا نمیدونم چجوریه انقد اینایی که میخوان ازدواج کنن خودشونو میگیرن انگار چیشده 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش درسشو بخونه اشتباه نکنه شوهر کنه اگر پزشکی میاره

آخه میدونی موقعیتی که خاستگارش داره واقعا عالیه اینا خودشونم پولدارن و اینا ولی خب انگاری مخشو زدن دیگ درسشو که میخونه ولی فک نکنم دیگ بتونه پزشکی بیاره

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

والا من خودمو نگرفتم

بقیه خودشونو میگیرن برام 

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

به نظرم حق دارن خودشونو بگیرن خواستگار خوب کمه نصیب هرکسی نمیشه خوش به حالشون والا😂

آره بابا خاستگار اینم که خوبه دیگ هیچی تو آسمونا باید دنبالش بگردیم   

والا من خودمو نگرفتمبقیه خودشونو میگیرن برام

وا چرا خودشونو میگیرن برات !
ما اتفاقا وقتی فهمیدیم همش پیششیم ولی خب اون خیلی رفتارش تغییر کرد 

تو خودت از اونایی که خودتو میگیریمیگی خواستگارش خوبه حق داره خودشو بگیرهبعد میگی چرا خودشو میگیره.شو ...

عزیزم من منظورم از اینکه خودشو میگیره اینه که زود تغییر کرد نه چیز دیگه ای
بعدم اینکه شما از اخلاق و رفتار من خبر ندارید پس دلیلی نیست نظر بدین که من خودمو میگیرم آیا یا خیر
 والا منم خاستگار داشتم نامزدم دارم ولی حتی یه بارم مثل دوستم رفتار نکردم
 اول خوب متنی رو که نوشتم و بخونید بعد این مدلی نظر بدین تا باعث نشین طرف مقابل از حرف شما ناراحت یا دلخور بشه 

وا چرا خودشونو میگیرن برات !ما اتفاقا وقتی فهمیدیم همش پیششیم ولی خب اون خیلی رفتارش تغییر کرد

نمیدونم

تو فامیلم همینطور جاهایی ک هستم نمیان 

باهام حرف نمیزنن

جواب پیامامو نمیدن

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

نمیدونمتو فامیلم همینطور جاهایی ک هستم نمیان باهام حرف نمیزننجواب پیامامو نمیدن

شاید چون زود ازدواج کردی اینجوری میکنن !