2777
2789

ببخش الان به کمکتون احتیاج دارم 

میشه نفری یه صلوات بفرستین اومدیم جواب آزمایش مریض نشون بدیم مشکلی نباشه🙏🥲

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز کشیدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

سرم گیج رفت چقد تبلیییغ😩😩😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
😭😭😂😂عادت کردم

چرا حذفشون نمیکنی؟! گوشیت سامسونگه؟! یه راه راحت بهت بگم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چرا حذفشون نمیکنی؟! گوشیت سامسونگه؟! یه راه راحت بهت بگم

اره 

چیز دیگه ای هم هست به جز نصب مرورگر جدید؟

حیفم میاد به خاطر یه سایت یه مرورگر دیگه نصب کنم🫤😂

همینجوریشم باید اینجا رو ترک کنم😭😂

همسر رسمی لی جین وو متاهل و متعهد💅🏻💖

اره چیز دیگه ای هم هست به جز نصب مرورگر جدید؟حیفم میاد به خاطر یه سایت یه مرورگر دیگه نصب کنم🫤😂همی ...

ببین اول adguard content blocker نصب کن از مایکت، حجمشم کمه واقعا،اگه بودنشم تو گوشی روی مخته ببرش داخل یه پوشه تا نبینیش

بعد با مرورگر سامسونگ بیا سایت، دیگه مخصوص نینی سایت اومدنت باشه، دیگه کلااااااا رااااحت میشی از شر تبلیغات 

اره چیز دیگه ای هم هست به جز نصب مرورگر جدید؟حیفم میاد به خاطر یه سایت یه مرورگر دیگه نصب کنم🫤😂همی ...

مرورگر سامسونگ توی همه ی گوشی های سامسونگ هست لازم نیست نصبش کنی، عکسشم گذاشتم برات

مرورگر سامسونگ توی همه ی گوشی های سامسونگ هست لازم نیست نصبش کنی، عکسشم گذاشتم برات

اهاااا اره عالیههه مرسییی عزیزممممم که وقت گذاشتی🥲🩷🩷🩷🩷

همسر رسمی لی جین وو متاهل و متعهد💅🏻💖