2777
2789
عنوان

رفتار بد عروس عمه م

193 بازدید | 5 پست

دو تا تاپیک پر بازدیدو دیدم یاد رفتارهای زشت عروس عمه م افتادم، حالا نمیگم این دو تا هم توهم دارن ولی عروس عمه من توهم داره که من به شوهرش نظر دارم، در حالی که من سالی یه بارم نمیبینمشون و حتی شماره پسر عممو ندارم حتی توی اینستا هم فالو نکردمش، بعد این عمه م خیلی منو دوست داره و قبلا هم واسه پسر بزرگش منو خواستگاری کرد و ما گفتیم نه چون من اصلا ازدواج فامیلی دوست نداشتم، فک کنم عروسش این مساله رو هم نمیدونه که منو قبلا واسه برادرشوهرش خواستگاری کردن، نمیدونم چرا حسودی میکنه، خیلی رفتارهای زشتی از خودش نشون میده

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یه بار دمشو بچین

دختر عموی شوهرم سابق دوس دختر شوهرم بوده

شوهرم منصرف میشه برای ازدواج

اون ازدواج کرده دوتا هم بچه بزرگ داره

هر جا منو میبینه انگار فشفشه میزارن تو کونش

چند سال میدونی گذشته؟

دوتا بچه داره

من بعد شاید ۵ سال از این ماجرا زنش شدم

اون انگار منو مقصر میدونه خیلیم تابلو

یک بار خدا شاهده جوری بکوبونمش اسم یادش بره

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار دمشو بچیندختر عموی شوهرم سابق دوس دختر شوهرم بودهشوهرم منصرف میشه برای ازدواجاون ازدواج کرده ...

آخه چی بهش بگم؟ یه رفتارهای بدی داره اصلا، پوزخند میزنه، پشت چشم نازک میکنه، نمیدونم شایدم ذاتا حسوده 

والا که شوهر خودم از هر نظر خیلی از شوهر اون بهتره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

آخه چی بهش بگم؟ یه رفتارهای بدی داره اصلا، پوزخند میزنه، پشت چشم نازک میکنه، نمیدونم شایدم ذاتا حسود ...

مثلن یه بار بگو فلانی جان مشکلی پیش اومده

بلند تو جمع بگو

بگو هر وقت منو میبنید حس میکنم برام خیلی قیافه میگیرید موضوعی هست اذیتتون میکنه؟؟

اصولن اینا که این ادا ها هستند ادم رودررو حرف زدن نیستند سر ماست ها رو کیسه میکنند

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
مثلن یه بار بگو فلانی جان مشکلی پیش اومدهبلند تو جمع بگوبگو هر وقت منو میبنید حس میکنم برام خیلی قیا ...

آره باید بگم، خیلی پر رو شده دیگه، ممنون از راهنماییت