2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 45 پست
اینم بگم مطمئنم خیلی کمکت میکنهمن عید ازمایش دادم همه چیم اوکی بودخلاصه همش تلاش و بچه درست نیمشدوبر ...

الان باردار شدی؟😍 مبارکه😍 

عزیزم من بلد نبودم چجوری از کیت استفاده کنم... احتمال میدادم حدودا روز سیزده یا چهارده باشه... وای یعنی ممکنه یه روز دیگه بوده باشه🙄😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اع جدییییچقذ خوبراسی الان حامله ای؟

اولین روز موعدم امروز بود هاله انداخت و درد اینا دارم۸۰ درصد مطمئنم باردار شدم ولی حب دیگ میخام سه هفته دیگ برم ازمایش بدم

اخه  نمیخام شوهرم بفهمه😂

اولین روز موعدم امروز بود هاله انداخت و درد اینا دارم۸۰ درصد مطمئنم باردار شدم ولی حب دیگ میخام سه ه ...

ای جاننن ایشالا ک بارداریییی

فقط اینکع گلم گفتی چندماه اقدام بودی ایندفعه؟

الان باردار شدی؟😍 مبارکه😍 عزیزم من بلد نبودم چجوری از کیت استفاده کنم... احتمال میدادم حدودا روز س ...

مرسی گلم

من اولین بار استفادت کردم دیدم با برنامه ای ک دارم نوشته بود تخمک گذاری ولی اصلا ی خط هاله هم نداشت 

فک میکردم کلا تخمک نداشتم ک این همه وقت بچه درس نشده!!😬

دیگ خلاصه ادامه دادم همش زدم تا دقیق ۵روز بعداز تاریخ تخمک گذاریم (اون تاریخی ک۱۴ روز کم میکنی و برنامه پریودی هم اون روز میزاره ب عنوان تخمک گذاریت))  اون موقع تخمک داشتم!!

من اونروزا میگفتن نزدیک پریوده اصلا بچه درست نمیشه و اصدام نمیکردم!! میگفتم قبلا درست شده الان کاری کنیم اذیت میشه🤣

استفاذه از کیت:صب بیدارشو۶صب جیش کن بگیر بخواب ساعت۱۱بیدازشو با جیش دوم تا محلی ک نوار فلش زده رو بزار تو ادرار..نگهدار میاد بالا وقتی تااخر رفت بالا درش بیار بزار کنار

خودش مشخص میشه

روزی  ی بار کافیه

اینم بگم میگم بخاب چون باید هیچ اب یا چیزی نخوری)

چکاب قبل بارداری نرفتید؟اسید فولیک ویتامین د میخورید؟دندون پزشکی رفتید؟

ویتامین دی من ۴۷ هسش بنظرتون زیاده

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

ای جاننن ایشالا ک باردارییییفقط اینکع گلم گفتی چندماه اقدام بودی ایندفعه؟

فدات عزیزم ایندفعه رابطمون خیلی کم بوووود بخاطر  فوت مادرشوهرم

برج۷ بچه درست شد و شیمیایی بود دیگ اقدام نداشتیم نمیخاستم بچم با ناراحتی درست بشه

و ۵ اذر اقدام ذاشتیم فقطم یکبار ٫ولی خب تخمک گذاریم بود..قبلشک معجون اینا خوردیم

عزیزم بنظرم حتما برو دکتر و آزمایشای قبل بارداری رو انجام بده و با خیال راحت اقدام کن 

منم میخوام برا دومی بهمن ماه اقدام کنم ماه پیش دکتر رفتم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ویتامین دی من ۴۷ هسش بنظرتون زیاده

باید پزشک بگن عزیزم و رنج آزمایشگاه مهمه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️