2821
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 45 پست
اینم بگم مطمئنم خیلی کمکت میکنهمن عید ازمایش دادم همه چیم اوکی بودخلاصه همش تلاش و بچه درست نیمشدوبر ...

الان باردار شدی؟😍 مبارکه😍 

عزیزم من بلد نبودم چجوری از کیت استفاده کنم... احتمال میدادم حدودا روز سیزده یا چهارده باشه... وای یعنی ممکنه یه روز دیگه بوده باشه🙄😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اع جدییییچقذ خوبراسی الان حامله ای؟

اولین روز موعدم امروز بود هاله انداخت و درد اینا دارم۸۰ درصد مطمئنم باردار شدم ولی حب دیگ میخام سه هفته دیگ برم ازمایش بدم

اخه  نمیخام شوهرم بفهمه😂

اولین روز موعدم امروز بود هاله انداخت و درد اینا دارم۸۰ درصد مطمئنم باردار شدم ولی حب دیگ میخام سه ه ...

ای جاننن ایشالا ک بارداریییی

فقط اینکع گلم گفتی چندماه اقدام بودی ایندفعه؟

الان باردار شدی؟😍 مبارکه😍 عزیزم من بلد نبودم چجوری از کیت استفاده کنم... احتمال میدادم حدودا روز س ...

مرسی گلم

من اولین بار استفادت کردم دیدم با برنامه ای ک دارم نوشته بود تخمک گذاری ولی اصلا ی خط هاله هم نداشت 

فک میکردم کلا تخمک نداشتم ک این همه وقت بچه درس نشده!!😬

دیگ خلاصه ادامه دادم همش زدم تا دقیق ۵روز بعداز تاریخ تخمک گذاریم (اون تاریخی ک۱۴ روز کم میکنی و برنامه پریودی هم اون روز میزاره ب عنوان تخمک گذاریت))  اون موقع تخمک داشتم!!

من اونروزا میگفتن نزدیک پریوده اصلا بچه درست نمیشه و اصدام نمیکردم!! میگفتم قبلا درست شده الان کاری کنیم اذیت میشه🤣

استفاذه از کیت:صب بیدارشو۶صب جیش کن بگیر بخواب ساعت۱۱بیدازشو با جیش دوم تا محلی ک نوار فلش زده رو بزار تو ادرار..نگهدار میاد بالا وقتی تااخر رفت بالا درش بیار بزار کنار

خودش مشخص میشه

روزی  ی بار کافیه

اینم بگم میگم بخاب چون باید هیچ اب یا چیزی نخوری)

چکاب قبل بارداری نرفتید؟اسید فولیک ویتامین د میخورید؟دندون پزشکی رفتید؟

ویتامین دی من ۴۷ هسش بنظرتون زیاده

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

ای جاننن ایشالا ک باردارییییفقط اینکع گلم گفتی چندماه اقدام بودی ایندفعه؟

فدات عزیزم ایندفعه رابطمون خیلی کم بوووود بخاطر  فوت مادرشوهرم

برج۷ بچه درست شد و شیمیایی بود دیگ اقدام نداشتیم نمیخاستم بچم با ناراحتی درست بشه

و ۵ اذر اقدام ذاشتیم فقطم یکبار ٫ولی خب تخمک گذاریم بود..قبلشک معجون اینا خوردیم

عزیزم بنظرم حتما برو دکتر و آزمایشای قبل بارداری رو انجام بده و با خیال راحت اقدام کن 

منم میخوام برا دومی بهمن ماه اقدام کنم ماه پیش دکتر رفتم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ویتامین دی من ۴۷ هسش بنظرتون زیاده

باید پزشک بگن عزیزم و رنج آزمایشگاه مهمه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

2824
2823
2791
2779
2792