2777
2789
عنوان

شوهر بدغذا

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 52 پست

من بعد 15 سال هنوز بزرگترین مشکلم با شوهرم سر غذاس. همیشه ایراد میاره. خسته م کرده

هر کی خونمون میاد میگه دستپختت چقد خوبه ولی یبار نشده بگه خوبه همیشه ی ایرادی میاره. 97 کیلو همیشه هم همه جا میکه من چیزی نمیخورم   

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بیرون سفارش بده.. شوهر منم بد غذاس. فک نکنم ادم به بد غذایی شوهر من باشه. اوایل ازدواج غذا باب دل ...

وای خدایا چه وحشتناک...

من همینطوریش دارم دق میکنم وای به حال شما...

۹۰ درصد بحثای ما سر غذاست بخدا دیگه موندم چیکار کنم..

وای چقدر بده قهر بخاطر شکم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به قران تا 1 هفته قهر میره نون ماست یا املت میپزه پشتش به ما میکنه با اخم و تخم میخوره. خاک تو سرش 46 سالش. ن که فک کنی بچه س ها

پیرم کرده دیگه 

وای خدایا چه وحشتناک...من همینطوریش دارم دق میکنم وای به حال شما...۹۰ درصد بحثای ما سر غذاست بخدا دی ...

خیلی سخت خیییییلی. همیشه ی وعده ک میخپره میگم خدایا  بعدش چی بپزم اخه؟؟؟ 

عادت نگنی و چی این چه حرفیه مامان خودشم خودش می‌رفت خونه مامانش همینجوری رفتارمیکردشمام چند وقت نمی ...

چی بگم خواهر

بخدا دیگه خسته شدم...

من همینطوریم شخصیتم استرسی و نگرانه... اینم اینطوری میکنه حالم همش خرابه...

به قران تا 1 هفته قهر میره نون ماست یا املت میپزه پشتش به ما میکنه با اخم و تخم میخوره. خاک تو سرش 4 ...

عزیزدلممم🥲 اهمیت نده این مردا درست بشو نیستن

خدار و چه دیدی شاید پر گرفتیم🕊شاید خنده هامونو از سر گرفتیم...💔

چه طوری دلت برای کسی میسوزه که خودش دلش برای خودش نمیسوزهخوب اگه نداره که همون غذایی که هستش رو میخو ...

من همش نگرانم کلا شخصیتم نگران و استرسیه.

هی نمک میریزه تو غذا من میگم نریز فشار میگیری اونم ناراحت میشه... از این ناراحتم که مامانم غذاهای خیلی سالم و خوب درست میکنه بعد خالا یه وعده هم میده به ما اصلا لببب نمیزنه...

منم دیگه میمونم به مامانم هرچی میگم نده مامانم از سر مهربونیش میده... دلم نمیاد بهش بگم شوهرم غذاتو نمیخوره

دور از جونت لی لی ب لالاش نذار بگو همینه ک هست من کار نداشته باشم غذا میپزم

وای به حال من یه روز غذا نباشه

اصلا شرطی شدم دیگه... باورت میشه از غذا درست کردن بدم اومده دیگه؟ چون انگار تبدیل به وظیفه شده برام... دوس ندارم دیگه...

من بعد 15 سال هنوز بزرگترین مشکلم با شوهرم سر غذاس. همیشه ایراد میاره. خسته م کردههر کی خونمون میاد ...

وای خدا چقدر بده اینطوری... خدا صبر بده به همه‌ی خانم‌ها...

چی بگم خواهربخدا دیگه خسته شدم...من همینطوریم شخصیتم استرسی و نگرانه... اینم اینطوری میکنه حالم همش ...

من بابام همینجوری بود تا اینکه مامانم بهش گفت اگه عذای خوب و لاکچری میخای مواد این لیستو باید بیاری کم و کسر نباشه همش مامانمم همش غذا های خوب درست میکرد ولی بابام ی روز خرید دوروز خرید انقد گرون براش درمیومد پشیمون میشد همینطور ادامه لیستو بلند کرد اینم می‌خرید تاآخر ب خودش فشاراومد مام هی میگفتیم خب غذای خوب میخای غذای خوب مواد خوبم میخاد برا همین اینجوریه میخای بخا میخای نحا تا آخرش ب کشک بادمجون مامانم قناعت کرد چون مامیگفتیم چرا پول نداری اونم از پولش میترسید میدید وضعش چطوره در حقیقت خودشو با خودش آشنا کردیم ایراد گرفتن کار الکی نیست

عزیزدلممم🥲 اهمیت نده این مردا درست بشو نیستن

چیکار کنم دیگه. جز تحمل خاک دیکه تو سرم نمیشه بریزم...  بعد جالب همش میگه همکارام خانم شون شاغل.   گفتم من سر کار باشم کی ب تو سرویس بده اخه. همش پای اجاقم یا میپزم یا میشورم

به قران تا 1 هفته قهر میره نون ماست یا املت میپزه پشتش به ما میکنه با اخم و تخم میخوره. خاک تو سرش 4 ...

آخ آخ خدا صبر بده بخدا...

باز همسر من اینطوریه که چون میدونه من خیلی نگران و استرسیم هیچی نمیخوره هی میگم فلان چیزو درست کنم میگه نه سیرم نه فلانم... اخرش از بیرون یه چیز اشغال میخوره انقدر حرص میخورم بخدا پیر شدم از شدت نگرانی برای این مرد...