من دارم درس میخونم واسه آزمون مهمی که در پیش دارم و میرم کتابخونه. مامانم برای راحتیم وقتایی که میریم خونهشون برای فردامون هم غذا میده ولی همسرم نمیخوره میگه از غذاهای مامانت مامانبزرگت و خواهرت خوشم نمیاد.
حتی نخورده لب نمیزنه. خسته شدم دیگه. خسته شدم بخدا...
فقط میگه خودت بپز... یکم بد باشه رک میگه بهم بده. با اینکه غذاهای مامانم اینا همشون خیلی خوشمزه ست ولی حاضر نیس حتی لب بزنه... خسته شدم بخدا😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
از بیرون سفارش بده.. شوهر منم بد غذاس. فک نکنم ادم به بد غذایی شوهر من باشه. اوایل ازدواج غذا باب دلش نبود قابلمه چپ میکرد تا چند روز قهر میکرد ب خاطر ی غذایی
الانم غر میزنه انگار من سر اشپزم. باید همیشه همه چیز بهترین باشه تا بخوره. حالا ی زوز من مریض باشم سر سری ی چیز درس کنم یا یکم شور باشه یا بی نمک دیگه تمام تا 1 هفته قهر بخاطر شکم لعنتیش. جالب دستپخت مامانش هم متنفر
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
الان اومده خونه مامانم قیمه داده بودن نخوردحتی لب نزد گفتم خیلی خوشمزه ست ولی تن ماهی خورد.تازه باها ...
دور از جونت
لی لی ب لالاش نذار بگو همینه ک هست
من کار نداشته باشم غذا میپزم
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
دقیقاااا بارها شده گفتم خودم پختم الکی بعد خورده!!
ولی حرصم میگیره که چرا این رفتار رو میکنه اخه...
خسته شدم از این بهانه گیریا و اینکه همش به فکر خورد و خوراکشم... دلم نمیخواد چیزای شور بخوره یوقت فشارخون نگیره همش نگرانم و خسته ام از این همه دغدغهی فکریم...
ولی خب اکثر وقتا که از خونه مامانم برمیگیردیم باهمیم و میبینه مامانم غذا داده