2777
2789
عنوان

قلبم شکست💔💍

237 بازدید | 4 پست

بچه ها من عقدم ۱سال و نیمه که عقدم

همسرمو خیلی دوست دارم خیلی خیلی زیاد ❤😭

یه ویدئو در اینستا دیده بود همسرم میخواسته منو تگ کنه که نکرده و پشیمون شده من بر حسب اتفاق اون ویدئو رو امروز دیدم تو گوشیم و قسمت نظرات دیدم که همسرم میخواسته چنین کاری کنه ولی واسه اینکه من ناراحت نشم منصرف شده🥲🥺

دورش بگردم

حالا ویدئو چی بود 

کلیپ یه مادر زن بود کت واسه یه هوس دادمادش کلی فحش و تو سری به دخترش داد و یه چالش بود که گفت مامان همسرک هوس ماهی کرده براش درست میکنی بعد مامانش گفت غلط کرده به جای اینکه تو ازش یه چیزی بکشی اون یه چیزیم میخواد😭😭😭

هییی مادر منم همینه البته نه به این شدتولی همینطوریه همه چیزو تو پول میبینه به جای اینکه من راه و رسم زندگیو از مادرم یاد بگیرم اون باید ازش یذره یاد بگیره

واسه من واقعا پول مهم نیس 

دلم خیلی به حال همسرم سوخت جوری که همینجوری داشتم گریه میکردم که همسرم اینقدر منو دوست داره که از رفتارای سم مامانم گذشته و نادیدشون گرفته🖤🥲😭😭😭

خیلیم اعصابم خورد شد ولی خب همینجوری فکرم مشغول شد هی تو دلم میکفتم بیچاره همسرم 

هیی

تا اینکه خواهرم اومد گفت یذره به جای اینکه به فکر شوهرت باشی به فکر خودتم بودی الان این نبودی 

و به اندامم اشاره کرد🖤

آخه من بشدت لاغرم یعنی هر روز دارم لاغر تر میشم چون خیلی فسار ها رومه

ولی واقعا واس خودم متاسف شدم واسه چنین مامانی

قدر مادراتونو بدونید 

همه جا مادر شوهر بده تو زندگیه من مادرشوهرم گله 🙂🌹

ولی مادرم 💔🖤

چقدر رحمم اومد به همسرم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

پس از کجا فهمیدی همسرت می‌خواسته تگ کنه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

پس از کجا فهمیدی همسرت می‌خواسته تگ کنه

از اینه اسمم در پاسخ شده ها بود ولی حرفی نزده بود

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اینه اسمم در پاسخ شده ها بود ولی حرفی نزده بود

یعنی چی بیشتر توضیح میدی 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

یعنی چی بیشتر توضیح میدی

ببین در قسمت نظرات همسرم اسممو نوشته بود ولی چیزی نگفته بود در قسمت پاسخ ها و به همین دلیل پیامی برام نیومده بود که بفهمم منو تگ کردن، امروز بر حسب اتفاق دیدم