2777
2789
عنوان

کدوم رشته😶😶😶😶😶😶🤗🤗

203 بازدید | 16 پست

شما باشید بین این دوتا کدوم رو انتخاب میکنید 

مدیریت مالی 

مدیریت بیمه 

دلیلش هم بگین💕

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بیمه

عشقی

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمهعشقی

😂💕

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

😂💕

😁🧡❤

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

منم میخوام پیام نور ثبت نام کنم نمیدونم چه رشته ای بخونم 🤕

پیام نور چرا دولتی برو

هیچ کدوم دلیلم اینه که یا باید یه رشته درست و حسابی و خفن و پولساز بخونی یا اصلا درس نخونی اینو کسی ...

خب اینجوری که هیچ کس درس نمیخونه همه بزن دندون و پزشکی ///:

اگر برای بازار کار در نظر بگیریم اول مدیریت مالی

مدیریت بیمه چون رشته جدیدی هست اینده شغلیش بگیر نگیر داره

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...از خونه جوانان وطن لاله دمیده 🖤

2790
2778
2791
2779
2792