2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

127 بازدید | 20 پست

سلام خانوما کسایی که ماشین ظرفشویی دارید میشه راهنمایی کنید.

شما قرص استفاده می‌کنید یا مایع؟ 

سوالم اینه که اگه مایع استقاده بکنیم بارم نیاز به نمک و جلادهنده داره ؟

چه مارک مایع ای استفاده میکنید؟

سوال بعدیم اینه من ظروف چینی و ارکوپالم رو موقع خرید نپرسیدم که مجازه گذاشتنش تو ظرفشویی یا خیز چه‌طور باید بفهمم میتونم بزارمش یا ن؟

نمک ک باید بریزی حتما...

من قرص میزارم. جلا دهنده هم میریزم. چون قرصای ماشینم ساذس

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص فینیش استفاده میکنم با نمک و جلادهنده کلا همیشه استفاده میکنم 

من چینی و ارکوپال و ...میذارم داخل ماشین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام من فقط یکی قرص فیری میندازم و تمام .....نه پودر نه مایع نصاب گفت پودر و مایع بدرد نمی خوره 

همه چیز میزارم تو ماشین فقط چاقو ننداختم ترسیدم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من قرص میریزم با مایع جلا

یادت باش قرص خوب بخری

نمک هم مربوط به لوله های ماشین هست هر ۶ ماه بریز

ظروف لب طلایی و لب نقره ای رو‌نباید بذاری بقیه اوکیه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من قرص میریزم با مایع جلایادت باش قرص خوب بخرینمک هم مربوط به لوله های ماشین هست هر ۶ ماه بریزظروف ل ...

من لب طلایی گذاشتم چیزیش نشد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

سلام من فقط یکی قرص فیری میندازم و تمام .....نه پودر نه مایع نصاب گفت پودر و مایع بدرد نمی خوره همه ...

عزیزم من تابحال باهاش کار نکردم اصلا اینم مثل لباسشویی تایم داره یا ن؟ ظرفشوییم سامسونگه

من لب طلایی گذاشتم چیزیش نشد

من از چینی زرین خریدم بهم گفت نذار

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چطوریه خوبه ظرف ها رو قشنگ میشوره چربیشون می‌ره ؟ آرکوپال هاتو سوا میذاری؟ لیوان و پیاله هم میشوره؟

همه چی میشوره دیگه اره.

هرچی بزاری من تابحال استفاده نکردم عزیزم نمیدونم خوب میشوره یا نه

عزیزم من تابحال باهاش کار نکردم اصلا اینم مثل لباسشویی تایم داره یا ن؟ ظرفشوییم سامسونگه

نصاب توضیح نداد براتون گلم

برای من تقدیس هست عهههه مگه فرق داره ؟؟؟؟؟

نه نمیدونم شاید برای شما بهتر باشه

من منظورم این بود که سرویسم رو از چینی زرین که معتبر هست گرفتم اونا گفتن نذار ولی شایدم هیچی نشه احتمالا برای افزایش‌طول عمرش گفتن