2777
2789
عنوان

پلیس فتا

222 بازدید | 24 پست

آیا پلیس فتا میتونه کسی رو از رو آی دی پیدا کنه ؟

تو روبیکا ازم کلاهبرداری شده و فقط اکانت روبیکاش دارم .

میشه کاری کرد ؟!

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میتونه حالا چه کلاهبرداری کردع

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

شماره کارتشو نداری؟

نه متاسفانه.

مبادله چنل و کسب درآمد روبیکا (داشبورد ) بود .

فقط اکانتش هست 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

اره

باید حضوری برم ؟

البته بخوای دنبال شکایت این چیزا بری بیشتر از اینی ک ضرر کردی باید خرج شکایت کنی 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

آره از طریق نقطه زنی میتونن، چه قد بوده مبلغش؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره از طریق نقطه زنی میتونن، چه قد بوده مبلغش؟

حدود ۱۰ میلیون

البته بخوای دنبال شکایت این چیزا بری بیشتر از اینی ک ضرر کردی باید خرج شکایت کنی

منم برا همون دردسر اقدام نکردم 

منم برا همون دردسر اقدام نکردم

اره دیگه نگفتی حالا چه کلاهبرداری

چقد ازت کلاهبرداری شده اگر زیر ۵۰۰ پیگیری نمیکنن

مبلغش زیاد برام مهم نیست.

اسم و اعتبارم تو خطره