عرب ها رسم دارن روز ۸ محرم یه نوع نان که مخصوص خودشون هست رو بپزن از رسومشون هست و معروف به نان ابلفضل محرم سال گذشته یعده ازین بلاگر های عربی معند و مخالف اسلام میان این آهنگ و درست میکنن که مضمونش توهین به این شخصیت مقدس هست مثلا اینکه بهت میگم یجوری میپزمت همونطور که نون ابلفضل و میپزم نمیدونم چقدر موفق بودم منظور و برسونم
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
بالا گفتم ولی از مضمون مشخصه که توهین هست عزیزمن چرا بدون تحقیق یه چیزی میگی
مرسی واقعا نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم ولی تو نت بزنی میاد😂