2777
2789
مگه چی گفت!؟معنی کن

عرب ها رسم دارن روز ۸ محرم یه نوع نان که مخصوص خودشون هست رو بپزن از رسومشون هست و معروف به نان ابلفضل محرم سال گذشته یعده ازین بلاگر های عربی معند و مخالف اسلام میان این آهنگ و درست میکنن که مضمونش توهین به این شخصیت مقدس هست مثلا اینکه بهت میگم یجوری میپزمت همونطور که نون ابلفضل و میپزم نمیدونم چقدر موفق بودم منظور و برسونم

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معنیش چیه

گلم پست بالا نوشتم

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

عرب ها رسم دارن روز ۸ محرم یه نوع نان که مخصوص خودشون هست رو بپزن از رسومشون هست و معروف به نان ابلف ...

موفق نبودی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

عرب ها رسم دارن روز ۸ محرم یه نوع نان که مخصوص خودشون هست رو بپزن از رسومشون هست و معروف به نان ابلف ...

اها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

خودت میدونی معنیش چیه؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بالا گفتم ولی از مضمون مشخصه که توهین هست عزیزمن چرا بدون تحقیق یه چیزی میگی

ساری خودش نمیدونه چی بگه فگد ایرران کیلی کشور خوبیه

احسنت ولی انا حس میکنم ایران کشور خوبی نیست انا میبینم مردمانش در فقر . انت کجا زندگی میکنی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

موفق نبودی

مرسی واقعا نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم ولی تو نت بزنی میاد😂

ولچ خلیتهن ایطگن وحده ابوحدهه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همه العراقیه ایرگصون بیها ماهی اهانه ایگول بسک تره اخبزگ خبز العباس عود اطبک طب 😂😂العراقیه مایسوون اهانه 

اشوی عربینا مخبوص انشالله فهمتی قصدی شنو