2777
2789
مگه چی گفت!؟معنی کن

عرب ها رسم دارن روز ۸ محرم یه نوع نان که مخصوص خودشون هست رو بپزن از رسومشون هست و معروف به نان ابلفضل محرم سال گذشته یعده ازین بلاگر های عربی معند و مخالف اسلام میان این آهنگ و درست میکنن که مضمونش توهین به این شخصیت مقدس هست مثلا اینکه بهت میگم یجوری میپزمت همونطور که نون ابلفضل و میپزم نمیدونم چقدر موفق بودم منظور و برسونم

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معنیش چیه

گلم پست بالا نوشتم

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

عرب ها رسم دارن روز ۸ محرم یه نوع نان که مخصوص خودشون هست رو بپزن از رسومشون هست و معروف به نان ابلف ...

موفق نبودی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

عرب ها رسم دارن روز ۸ محرم یه نوع نان که مخصوص خودشون هست رو بپزن از رسومشون هست و معروف به نان ابلف ...

اها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

خودت میدونی معنیش چیه؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بالا گفتم ولی از مضمون مشخصه که توهین هست عزیزمن چرا بدون تحقیق یه چیزی میگی

ساری خودش نمیدونه چی بگه فگد ایرران کیلی کشور خوبیه

احسنت ولی انا حس میکنم ایران کشور خوبی نیست انا میبینم مردمانش در فقر . انت کجا زندگی میکنی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

موفق نبودی

مرسی واقعا نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم ولی تو نت بزنی میاد😂

ولچ خلیتهن ایطگن وحده ابوحدهه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همه العراقیه ایرگصون بیها ماهی اهانه ایگول بسک تره اخبزگ خبز العباس عود اطبک طب 😂😂العراقیه مایسوون اهانه 

اشوی عربینا مخبوص انشالله فهمتی قصدی شنو