2777
2789
عنوان

جای جوش قرمز

178 بازدید | 14 پست

دوستان برای جای جوش قرمز چیکار باید کرد؟

روتین پوستی هم دارم اما فایده نداره نزدیک ۷ ماهه استفاده میکنم ولی هنوز جای جوش مونده رو صورتم 

توروخدا یچیز تضمینی بگید 

پماد استرادرم نارنجی معجزه می کنه ولی سه ماه کامل باید بزنی 

اینم بگم به قیمتش نگاه نکن گرونه! در عوضش مثل اینه می کنه 

در حد یه نقطه بزن ولی هر روز بزن تاثیرشو بعد چند ماه میبینی ،تضمینی تضمینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد استرادرم نارنجی معجزه می کنه ولی سه ماه کامل باید بزنی اینم بگم به قیمتش نگاه نکن گرونه! در عوض ...

انقد همه کار کردم و تاثیری ندیدم میترسم اینم تاثیر نداشته باشه

استرادرم ولی نباید عجله کنی البته گرون هست

من الان چند تا چیز دیگم استفاده میکنم

دنبال اوردینری بودم پیدا نشد

این چند تومنه؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

انقد همه کار کردم و تاثیری ندیدم میترسم اینم تاثیر نداشته باشه

نه عزیزم اگه خودم مطمئن نبودم به هیچ وجه نمی گفتم 

حتی واسه عمل بلفارو هم اینو میدن و هیچ جای بخیه ای نمی‌مونه 

فقط طولانی مدت باید بزنی و روزی یه بار هم کفایت می‌کنه و در حد خیلی کم میزنی مقدار زیادی هیچ تاثیری رو ندارم بلکه اون مدت زمانه مهمه

من الان چند تا چیز دیگم استفاده میکنمدنبال اوردینری بودم پیدا نشداین چند تومنه؟

به جای اینکه مدام چیزای ارزون بخرین و در آخر هیچ نتیجه ای نده و از گرون هم گرون تر دربیاد ،همون اول یه چیز بهتر انتخاب کنین 

این ده گرمش یک میلیون و صد و خورده ای هستش 

به جای اینکه مدام چیزای ارزون بخرین و در آخر هیچ نتیجه ای نده و از گرون هم گرون تر دربیاد ،همون اول ...

والا مارک خوب میزنم و ارزونم نیستن ولی گفتن اگه اینم خوبخ بخرم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

والا مارک خوب میزنم و ارزونم نیستن ولی گفتن اگه اینم خوبخ بخرم

چیا میزنی ؟ 

والا من خودمم کلی پول تو جیب دکترا ریختم آخر سرم همین پماد خوب کرد 

البته شایدم پوست من  حساس بوده که لیزر و بقیه کارا بهتر نکرد که هیچ بلکه خرابتر کرد ولی این پماد خوب کرد 

این نسبت به پولش خیلی کمه ولی در عوضش به جای هزینه های پی در پی و نتیجه نگرفتن این نتیجه داد 

چیا میزنی ؟ والا من خودمم کلی پول تو جیب دکترا ریختم آخر سرم همین پماد خوب کرد البته شایدم پوست من ...

من ژل شست و شوی هیدرودرم بهم ساخت و ازش استفاده میکنم

یه چیزی هم هست میزنم سی گل هست روش که تاثیر ماسک ضد جوش آدرن سبوما رو بیشتر کنه

ماسک ورقه ای لافارر هم استفاده میکنم برای جوش و جای جوش 

ژل سبوما آردن هم برای جای جوش استفاده میکنم ، خیلی کوچیکه هی باید بخری مثلا ماهی سه چهار تا باید بخری شاید چون روزی دوسه بار باید بزنی قیمتش ماسک ضد جوشش دویست و خورده بود بود ، ماسک ورقه ای هایب ک گفتم دونه ۱۷ فکرکنم، ژل آردن هم اخری ک گفتم کوچیکه بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هست ولی حیلی کم داره

من ژل شست و شوی هیدرودرم بهم ساخت و ازش استفاده میکنمیه چیزی هم هست میزنم سی گل هست روش که تاثیر ماس ...

اینی که من گفتمم خیلی کمه ولی روزانه یه بار اونم در حد خیلی کم باید بزنی و کفایت می کنه ،اگه بتونی خوب بزنی واسه من یدونش یه ماه رو کاور می کنه 

گودی و منافذ باز و بقیه عیب و ایراداتو در عرض سه چهار ماه خوبه خوب می کنه و بعد اینکه اون نتیجه رو دیدی دیگه هفته ای یکی دو بارم بزنی کفایت می کنه 

من غیر این دیگه هیچ چیزی رو نمی‌زنم 

اینی که من گفتمم خیلی کمه ولی روزانه یه بار اونم در حد خیلی کم باید بزنی و کفایت می کنه ،اگه بتونی خ ...

خیلی متشکرم عزیز دلم 

حالا شهر شمام اوردینری نداره؟ ما مشهدیم داروخانه گفت اصلا ندارن هیچ داروخونه ای 

خیلی متشکرم عزیز دلم حالا شهر شمام اوردینری نداره؟ ما مشهدیم داروخانه گفت اصلا ندارن هیچ داروخونه ای

نمی‌دونم عزیزم تا حالا استفاده نکردم 

آنلاین سفارش بده دو روزه برات بیارن

نمی‌دونم عزیزم تا حالا استفاده نکردم آنلاین سفارش بده دو روزه برات بیارن

چون اونم قیمتش بالا س فکرکنم ، پس خوبه