2777
2789
عنوان

عشق ق ق ق

74 بازدید | 4 پست

سلام دوستان، بنده آقا هستم ۲۴ سالمه،یه همکلاسی خانم داشتم در دوران دانشگاه، ایشون ۲ سال از من بزرگتر بود، خیلی خانم، مهربون، با حیا،خون گرم و دلنشین هستش، ما از لحاظ دوستی و اینا خیلی صمیمی بودیم، کلی باهم صحبت میکردیم و خیلی مسائل خانوادگی شو با من درد و دل می‌کرد و در کل خیلی با من نزدیک بود به نسبت بقیه ...

من بشدت از روز اول ک دیدمش ازش خوشم اومد، ولی هیچوقت بهش ابراز نکردم ...

تقریبا  1 سال ندیدمش ولی هنوز دارم بهش فکر میکنم، واقعا از ته ه ه ه دلم دوسِش دارم

فقط یه چیز خیلی مانع من میشه که بهش احساسمو نگم، اونم اینکه ما کنار هم باشیم مشخصه که اون خانم بزرگتره( البته نه زیاد شدید)، و احساس میکنم بخاطره همین قضیه اصن منو قبول نکنه

ولی من دارم مثه شمع آب میشم نمیدونم چکار کنم🖤💔

اصلا سراغ خانم بزرگتر از خودتون نرید 

اینجاست که میگن چشمانتونو دربرابر نامحرم بپوشونید تا اون چیزی که میبیند دلتون نخواد🤦‍♀️درغیر این صورت شما می مونیدو دلی که عاشق کسی شده که سنخیتی باهاتون نداره 

اصلا سراغ خانم بزرگتر از خودتون نرید اینجاست که میگن چشمانتونو دربرابر نامحرم بپوشونید تا اون چیزی ک ...

ینی وقتی میرفتم دانشگاه چشمامو چجوری کنترل میکردم

ینی همکلاسی مو نبینم ؟

حرفایی ی ی ی ی می‌زنید! ! ! ! !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی وقتی میرفتم دانشگاه چشمامو چجوری کنترل میکردمینی همکلاسی مو نبینم ؟حرفایی ی ی ی ی می‌زنید! ! ! ! ...

من اینجور گفتم؟؟؟

وقتی میری کلاس لازم نیس حتما تو چشای همکلاسی نامحرمت نگاه کنی کل اندام ولباسشو انالیز کنی وهر روز با تکرار این کارت دلت رو کم کم عاشقش کنی ؟این همه همکلاسی مرد وزن دیگه اونجا بودن چرا نگاهتون فقط یکی رو گرف ؟میدونید چرا چون شما ورودی دلتون(چشمتون) رو براهرکسی بازمیزارید من که نگفتم یه پرده بنداز جلو چشت🤦‍♀️

اتفاقا همکلاسی های دیگه وضع ظاهری شون افتضاح ح ح خراب بود، این خانوم پوشش مناسبی داشت و داره ...

اونایی ک دنبال داستا +۱۸ بودن اصن طرف این خانوم هم نمیومدن چون این خانوم اصن اهل ااین حرفا نبود، نه به ظاهرش میخوره و نه به شخصیتش، متاسفم که همرو یه یک دید نگاه میکنی، زاویه دیدی ک شما داری، ینی هرکی از هرکی خوشش بیاد ینی طرفو از لحاظ جنسی آنالیز کرده 

چی بگم بهت آخه ...🖤

عمرا ا ا ا درک نمیکنی💯