حدودا چندسالیه که هر شب توی خواب هام دچار سردر گمی و ناتوانی و آشوب هستم ، یعنی یکاری و که میخوام انجام بدم نمیتونم و عذاب میکشم ، و صبح هم که بیدار میشم تا چند ساعت حس بدی دارم از خوابم ، کسی میتونه کمکم کنه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الان در حال حاضر مشکل خاصی ندارم یا حداقل به ذهنم نمیرسه ، ولی من نزدیک یکسال و نیم با روانشناس صحبت میکردم و عمده مشکلم بخاطر دوران کودکی و خانواده م بود ، خیلی از مشکلاتم افسرگیم گوشه گیریم حل شد ولی خواب هام نه ، احساس میکنم ناخوداگاهم هنوز نا ارومه ولی نمیدونم چجوری ارومش کنم
الان در حال حاضر مشکل خاصی ندارم یا حداقل به ذهنم نمیرسه ، ولی من نزدیک یکسال و نیم با روانشناس صحبت ...
خب پس دقیقا مثل خودمی ،من دیگه از مرحله خواب هامم گذشتم ، آیا تونستی از ته قلبت اونا رو ببخشی و تونستی ضربه های روحی و شخصیتی که از اون دوران خوردی رو جبران کنی برطرف کنی ؟
بخشیدنی که براشون هربار از خدا طلب بخشش کنی و بگی خدایا من حق خودم رو بر اونها حلال کردم و اینکه احت ...
خب من ی مدتی اضطراب اجتماعی شدیدی داشتم ، حتی بیمار میشدم جرات نمیکردم برم دکتر ، ولی خب اینا درمان شده ، ولی در کل خیلی خانواده خشک و کمالگرایی دارم ، خودمم همین صفات و به ارث بردم ، ولی خب توقع ندارم هرشب خواب بهشت ببینم ، اما هرکار میکنم از شر این خواب ها راحت نمیشم