2777
2789
عنوان

خرید تردمیل

3236 بازدید | 22 پست

سلام، من سالهاست که میخوام تردمیل بخرم، اما هر دفعه یکی به هر بهانه ای پشیمونم میکنه، اما این سری میخوام بخرم چون تازه( تازه که نه 4 ماه و نیمه ) که زایمان کردم و بعد زایمان لاغر که نشدم هیچ چاق هم شدم، یه 15 کیلویی باید اب کنم، این یگم که من کلا تو کاهش وزن ادم فوق العاده با اراده ای هستم، تو رو خدا کمکم کنیم که تردمیل بخرم یا نه؟ و در ضمن به نظرتون چه مارکی خوبه؟

عاشق دخترم و باباشم  

اگه پشتكار داري بخر 

توربو فيتنس از بهترين ماركاس 

من با تردميل و رژيم سه ماه ١٢ كيلو كم كردم

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خریدم یه معمولی مارکشم نمیدونم 

روزی چهل دقیقه بیست دقیقه صبح بیست دقیقه شب روی دور ۳ تا ۴ پیاده روی نسبتا تند داشتم تو یک هفته سه کیلو کم کردم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

من سالها پیش خریدم و مهم ترین کمکم تو کم کردن وزن تردمیل بود. هنوزم هست. همیشه ازش استفاده می کنم. عالیه! به نظر من شک نکن تو خریدش. تنبلی هم نکن تو استفادش. واقعا خوبه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

سلام من دارم عالیه عالی اگ مرتب کارکنی حتماروفرم میای

مارتوربو هم مارکشه مال کشورتایوانه قیمتشم5م

عالیه هامجهزضربان قلب هم میگیره

اماارادشوندارم

4تاصلوات برای باردارشدنم میفرستی؟؟ممنونم الهم صل علی محمدوال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد
به نظرتون از این دست دومایی که تو دیوار و شیپور هست بخرم؟

من بعد سه ماه تردميلم رو توي ديوار فروختم 

نوعه نو بود و عالي

فقط لازمش نداشتم ديگه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

مامان من خريد واسه خونمون وقتي ١٥ سالم بود تا الان كه ٢٤ سالمه داره كار ميكنه باهاش خيلييي هم كمك كرد به كاهش وزنش اما به درد آدم تنبل نميخوره

كمي معجزه لطفا 
خعلی بدی چن فروختی ؟ منم یکی میخام 

١/٥٠٠ فروختم 

خودم ٢/٦٠٠ خريده بودم