2777
2789
عنوان

اگه من قلب یه یتیمو شکسته باشم چی

139 بازدید | 16 پست

اگه قلب یکیو شکسته باشم که این بلاهای الهی سرم اومد چی

اخه من هرچی فکر میکنم جز به حق در مقابل کسی بد برخورد نکردم اگر هم کسی قلبش شکسته تقصیر من نبوده بد منظور منو متوجه شده هر چقدر فکر کردم یادم نمیاد قلب کسی شکسته باشم

حالا چه خاکی تو سرم بریزم اگه کسی قلبش ازم شکسته بود من داشتم کارمای اونو پس میدادم چه غلطی کنم از کجا بفههمم کجا به کسی بد کردم؟؟؟ چندسال روز و شب فکر کردم جوابشو پیدا نکردم

اگ شخص خاصی مد نظرته سعی کن جبران کنی .منم واقعا فک میکنم چیشد ک اینجوری شد زندگیم 

لطفا برای امضام ی صلوات بفرستین ❤️🥺🥺🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یتیم بود قبل تولدم پدرم فوت شد عموم همیشه مال مارو خورده نگران نباش سالم و سرحال دارن زندگی میکنن

خدا ازش نگذره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یکی از رفیقام 

چون یتیم بود همیشه سعی میکردم دلشو نشکونم 

ولی همون ی روزی نابودم کرد☹️💔

جوری ام وانمود کرد ک مقصر منم

وای افتادم یادش حالم بد شد

چار ساله ذهنم درگیره☹️

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

حتی اگه قلب بچه یتیم رو شکسته باشی توبه کنی و از خدا طلب استغفار کنی خدا میبخشه چون شما هم آفریده خودشی و نسبت به شما هم همونقدر لطف و مهربونی داره ولی از اینکه چرا دلت شکسته چون خبر ندارم نظری ندارم چون نمیدونم به خاطر خطای خودت دل شکسته ایی یا حکمت خدا

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین یه چیز بهت بگم هیچوقت واسه هیچی عذاب وجدان نگیر چون کارما رو همین عذاب وجدان خودت برات میاره نه کاری که کردی الان ببین این همه ظالم سالم میچرخن چرا چون عذاب وجدان ندارن این عذاب وجدانه هست که کار دست آدم میده بگو هر کار کردم خوب کردم و رد شو برو خودخواه باش تا موفق باشی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
حتی اگه قلب بچه یتیم رو شکسته باشی توبه کنی و از خدا طلب استغفار کنی خدا میبخشه چون شما هم آفریده خو ...

قلب به نا حق بشکنه تا خود طرف نبخشه خدا نمیبخشه خدا از حق الناس نمیگذره گل من

استغفار کن و گاها برای پرنده ها اب و دونه بریز 

کارهای کوچک 

من تا بحال هیچ کس دلمو نشکسته بود اما روز پیش یک خانم اینجا گفت می‌خوام قرص اورژانسی شروع کنم بخورم 

گفتم ضرر داره چرا قبل از ازدواج اطلاعاتتون بالا نمی‌برید 

خوبه آدم اول این چیزا بلد باشه بعد ازدواج 

گفت خراب بیوه هایی مثل تو دایم الس ک س هستید که میدونید

واگذارش کردم به خدا که هیچ زمان خیر از زندگیش نبینه 

و نمیبینه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

استغفار کن و گاها برای پرنده ها اب و دونه بریز کارهای کوچک من تا بحال هیچ کس دلمو نشکسته بود اما روز ...

منم ی بار ی نفر تو تاپیکم نمیدونم چی گف

پروف و امضاش مذهبی بود گفتم ب پروف و امضاتون نمیخوره همچین اخلاقی داشته باشید❤️

بهم گفت خفه شو ...کش سگ پدر😑😑💔😂

نمیدونم چشونه اینا

منم گفتم مگ من ب شما توهین کردم ک توهین میکنی

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

قلب به نا حق بشکنه تا خود طرف نبخشه خدا نمیبخشه خدا از حق الناس نمیگذره گل من

قبول و حرفت حق...من فکر کردم شما به خاطر جور نشدن کارهاتون اینجوری فکر میکنید و دچار شک و تردید شدید ....پس اگه مطمئنی و به اون فرد دسترسی داری برو ازش حلالیت بگیر ...اگرم فوت شده براش نماز بخون و خیرات بده و رد مظالم هم فراموش نشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره