2777
2789
عنوان

کی چت جی پی تی ❔

659 بازدید | 27 پست

توی ایران قابل استفادست ؟یه برنامه دانلود کردم نمیدونم اصلی یا نه صد میلیون دانلود داشته .لی باز نمیشه با فیل تر شکن انتحان نکردم کسی می دونه چجوریه؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم

چجوری نصب میشه من رفتم یه سری سوال پرسید که به نظر بی ربط میومد بعد سرچ کردم تو گوگل نوشته بود باید با آی پی ایران عضو بشیم منم فیل تر شکنو خاموش کردم دیگه وارد نشد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
من دارم فقط با فی لترشکن کار میکنه

نوشته بود باید آی ‌پی همون کشور باشه بعد تو ایران درست کار میکنه

چجوری نصب میشه من رفتم یه سری سوال پرسید که به نظر بی ربط میومد بعد سرچ کردم تو گوگل نوشته بود باید ...

از مرورگر edge استفاده کن بعد تو بخش Copilot میتونی از چت جی بی تی استفاده کنی..رایگان

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

از مرورگر edge استفاده کن بعد تو بخش Copilot میتونی از چت جی بی تی استفاده کنی..رایگان

ممنون یعنی اون اپی که دانلود گردم به درد نمیخوره

ممنون یعنی اون اپی که دانلود گردم به درد نمیخوره

نه..هیچکدوم تو ایران جواب نیست ..

اینم کاربردش راحته و سریعه تو پاسخگویی

میتونی عکس بدی تحلیل کنه برات..

یا در مورد هرچی بپرسی ازش

نه..هیچکدوم تو ایران جواب نیست ..اینم کاربردش راحته و سریعه تو پاسخگوییمیتونی عکس بدی تحلیل کنه برات ...

ممنون

نه..هیچکدوم تو ایران جواب نیست ..اینم کاربردش راحته و سریعه تو پاسخگوییمیتونی عکس بدی تحلیل کنه برات ...

اون مرورگرو نصبش کردم تایپ میکنم جواب میده ولی با صدا نمیشه صحبت کرد مینویسه مشکلی پیش آمد مشکلش چیه؟

اون مرورگرو نصبش کردم تایپ میکنم جواب میده ولی با صدا نمیشه صحبت کرد مینویسه مشکلی پیش آمد مشکلش چیه ...

من فقط متن و تصویر استفاده میکنم..صدا نیازی نیست فقط آسون تره

من فقط متن و تصویر استفاده میکنم..صدا نیازی نیست فقط آسون تره

ممنون درست شد